To je to što me zanima!

Predsjednik Milanović: 'Tugu mnogih obitelji možemo utješiti samo čvrstom solidarnošću'

Istaknuo je kako nitko ne smije ostati prepušten sebi te da ljudima treba pružiti nadu i osigurati im nove domove.
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović izrazio je u subotu sućut obiteljima i rodbini kojima su bližnji stradali u potresu, naglasivši da njihovu tugu možemo utješiti samo čvrstom solidarnošću i dugoročnom brigom za njih.

- Na Dan žalosti u Republici Hrvatskoj još jednom izražavam svoju sućut obiteljima i rodbini naših sugrađana nastradalih u potresu. Nesreću koja je zadesila naše gradove i mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji i tugu koju su doživjele mnoge obitelji možemo utješiti samo čvrstom solidarnošću s njima i dugoročnom brigom za njih - napisao je Milanović na svojem facebook profilu.

Istaknuo je kako nitko ne smije ostati prepušten sebi te da ljudima treba pružiti nadu i osigurati im nove domove.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 02.01.2021.

    zoki, jednu kamp kućicu. možeš ti to.

  • Usora1 02.01.2021.

    a bice da je "cvrstu solidarnost" i konkretno pokazao, recimo da je od svog "pantovcak-proracuna" djelic odvojio za stradale. od naseg druga predsjednika vise solidarnosti pokazalo je tisuce gradjana sto iz hrvatske sto iz dijaspore. bolje da sjedi kuci i muci, bar nas on i njegova pratnja sa rotirkama ne bi nista kostala a krokodilske suze manje iritirale. i gospon trut bi mu bio zahvalan da mu ne zakrcuje cestu pa jadan ne moze proci sa svojom "zurnom" pomoci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare