To je to što me zanima!

Predstavnici Roma, Židova i Srba su se sastali s Kitarović

U Uredu predsjednice održan je sastanak  na kojem su bili predsjednik Franjo Habulin, Veljko Kajtazi, Milorad Pupovac i Ognjen Kraus. Razgovarali su o porstu netolerancije
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović i predstavnici Saveza antifašističkih boraca i antifašista, romske manjine, Srpskog narodnog vijeća i Židovske općine Zagreb složili su se u ponedjeljak oko nužnosti otvaranja dijaloga oko svih otvorenih pitanja, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Na poziv predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović u Uredu predsjednice održan je sastanak  na kojem su bili predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Franjo Habulin, saborski zastupnik Veljko Kajtazi, predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac i predsjednik Židovske općine Zagreb Ognjen Kraus.

Sugovornici su se složili s inicijativom Predsjednice Republike o nužnosti otvaranja dijaloga i rasprave o  svim otvorenim pitanjima i problemima manjinskih zajednica u Republici Hrvatskoj.

Prilikom susreta razgovaralo se o porastu netolerancije i povišenih tonova kojima svjedočimo, a pozvali su na suglasje i iznalaženje zajedničkog odgovora na te izazove.

Idi na 24sata

Komentari 251

  • 12.04.2016.

    Naša (pre)divna precjednica im je sigurno rekla: svi ste vi moji, jednako vas sve volim :)

  • olbrejtova 12.04.2016.

    Kak je napravila zaokret nasa Kolinda..bas ljepo izgleda najljepsa je ipak

  • Herzog(315178) 11.04.2016.

    Ekipa loših namjera po Republiku Hrvatsku koja je bila i ostala trn u oku pogotovo Srpskim hegemonistima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare