To je to što me zanima!

Preduhitrio ih: Turkovića htjeli isključiti iz HDZ-a, on prije toga sam podnio izjavu o istupanju

Iz HDZ-a su poručili da su Murganić i Mandić pokrenuli postupak isključenja Turkovića iz stranke, no da je on u međuvremenu podnio izjavu o istupanju iz članstva
Vidi originalni članak

Šef karlovačkog HDZ-a Damir Mandić te šefica županijskog Nada Murganić pokrenuli su postupak bezuvjetnog isključenja Stjepana Turkovića iz stranke. No, kako javlja Radio Mrežnica, Turković ih je u tome preduhitrio te je sam podnio izjavu o istupanju iz članstva. 

- Nakon saznanja o djelovanju gospodina Stjepana Turkovića koje je prouzročilo štetne posljedice za ugled stanke, predsjednica ŽO Karlovačke županije Nada Murganić i predsjednik GO HDZ-a Grada Karlovca Damir Mandić pokrenuli su postupak bezuvjetnog isključenja iz Hrvatske demokratske zajednice. U međuvremenu je gospodin Stjepan Turković podnio izjavu o istupanju iz članstva HDZ-a čime se obustavlja i gore navedeni postupak. Napominjemo kako gospodin Turković nije bio obnašatelj stranačkih funkcija u županijskoj i gradskoj organizaciji - poručili su iz HDZ-a za portal. 

PA JEL OVO MOGUĆE?! Ne, ovo nije vic: HDZ-ovca su uhvatili kako krade obilaznicu! Sa sinom trpao željezo u auto

Podsjetimo, istaknuti karlovački HDZ-ovac i savjetnik ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepan Turković je u utorak sa svojim sinom Mijom uhvaćen u krađi željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja. O svemu se oglasila i karlovačka policija. Poručili su da će protiv dvojica počinitelja biti podnijeta kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Selo_malo 08.07.2022.

    Više vrijedi armatura od članske iskaznice HDZ a. A krasti se mora

  • Selo_malo 07.07.2022.

    Dakle, HDZ ovci su PRO verzija komunjara

  • bečar-bečar 07.07.2022.

    oni su naviknuti da je sve njihovo i da je besplatno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare