To je to što me zanima!

Preibus šef Trumpovog ureda, Bannon imenovan savjetnikom

Priebus je predsjednik Republikanskog nacionalnog odbora, a Bannon je šef ultrakonzervativnog portala Bretbart News te je bio glavni voditelj Trumpove kampanje
Vidi originalni članak

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump imenovao je u nedjelju Reincea Priebusa za predstojnika svog ureda, a Stevea Bannona za glavnog stratega i visokog savjetnika.

Radi se o prve dvije važnije Trumpove odluke o njegovim suradnicima.

Priebus je predsjednik Republikanskog nacionalnog odbora, a Bannon je šef ultrakonzervativnog portala Bretbart News te je bio glavni voditelj Trumpove kampanje.

"Oduševljen sam što će moj vrlo uspješni tim nastaviti zajedno samnom voditi našu zemlju", rekao je Trump u priopćenju.

"Steve i Reince su visoko kvalificirani vođe koji su dobro zajedno radili u kampanji i doveli nas do povijesne pobjede. Sada ću ih imati obojicu u Bijeloj kući dok radimo da Ameriku ponovno učinimo velikom", dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • imardashian 14.11.2016.

    hebote dajte nas sutra izvijestite koje je boje g0v.no koje je Trump ostavio u wc skoljci

  • Kor - Jan - Dar 14.11.2016.

    Ne govori li se u našim krajevima; "svakoga gosta 3 (ili koji sat ili dan više ili manje - zavisno od ukusa) dana dosta"?? Ne bi li tak Donald trebalo biti dosta?? Kaj u Hrvatskoj više nema KORUPCIJSKIH skandala političara, dužnosnika i tajkuna?? Korupcijski skandala i FINANCIJSKIH MALVERZACIJA u Hrvatskoj Pošti (totalno zaboravljenoj iako ih je HP puna), HEP-u, HŽ-u, Hrvatskim Šumama u cijelini i njihovim županijskim upravama, HAC-u ,,,,,, pa na carini, poreznoj upravi,,,,,,,,,,,,,,,itd?? I ne utječe li to ipak puno više na svakodnevni život onih koji se još nisu iselili iz Hrvatske nego Donald??

Komentiraj...
Vidi sve komentare