To je to što me zanima!

'Preispitati način osiguranja štićenih objekata na Markovu trgu i policajaca koji tamo rade'

Za SDP zabrinjavajuće je što je policajac ranjen u neposrednoj blizini kabineta predsjednika Vlade. Zabrinuti su i oko organizacije hitne pomoći i njezine povezanosti s osiguranjem na Markovom trgu
Vidi originalni članak

SDP izražava zabrinutost nakon jutrošnjeg pokušaja ubojstva policajca koji je radio na osiguranju zgrade Vlade i teško ozlijeđenom policajcu žele mu brz oporavak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PLENKOVIĆ O PUCNJAVI: 'Pojačat ćemo mjere, ranjenom policajcu želimo brzi oporavak'

- Istovremeno, očekujemo da se preispita način osiguranja štićenih objekata na Trgu svetog Marka i policajaca koji rade na osiguranju.
Zabrinjavajuće je što je policijski službenik ranjen u neposrednoj blizini kabineta predsjednika Vlade - priopćili su iz SDP-a.

NAPAD NA MARKOVOM TRGU Ovo je napadač iz Kutine koji je pucao po policajcu i Vladi

Osvrnuli su se i na informacije iz medija da je umjesto hitne pomoći, ranjenog policajca u bolnicu prevezlo vozilo saniteta koje se tu slučajno zateklo. 

- SDP izražava i zabrinutost za organizaciju hitne pomoći i njezine povezanosti s osiguranjem na Trgu svetog Marka, gdje su smještene prostorije izvršne i zakonodavne vlasti te Ustavnog suda - navodi se u priopćenju.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 13.10.2020.

    Kako Vas je Zoki zavaljao Vi njega doveli do predsjednika ,a on Vam se sad sprda.Kad se samo sjetim naivnog Bere kak se veselio Milanovićevoj pobjedi...

  • 13.10.2020.

    Bravo ,izlazimo iz krize već preksutra,kak znate lijepo čatpri kad je Vaša gujica u pitanju,svi složni zar ne?

  • Idemo prema boljem 13.10.2020.

    Tko “pije” ove sdp-ove lovce u mutnom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare