To je to što me zanima!

Preko granice je "švercao" cigarete vrijedne 240.000 kn

Automobil je vozio 36-godišnjak. Nakon što je automobil zaustavljen u njemu je primijećena veća količine cigareta s markicama Ministarstva financija Crne Gore
Vidi originalni članak

Policija je sumnjivu Opel Zafiru njemačkih registracija uočila prilikom nezakonitog prelaska državne granice iz pravca Bosne i Hercegovine u Hrvatsku kod Metkovića. Automobil je vozio 36-godišnjak. Nakon što je automobil zaustavljen u njemu je primijećena veća količine cigareta s markicama Ministarstva financija Crne Gore zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje. Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga pa je nađena 891 šteka cigareta, vrijednosti oko 240 tisuća kuna. Pretragom su nađene i dvije registarske pločice Bosne i Hercegovine.

Utvrđeno je da su cigarete bile namijenjene ilegalnom tržištu Republike Hrvatske, te da je osumnjičeni s ciljem lakšeg tranzitiranja kroz Republiku Hrvatsku s auta kojim se koristio skinuo originalne tablice Bosne i Hercegovine i stavio njemačke  registracijske oznake.

Prijavljen je kazneno zbog sumnje za izbjegavanje carinskog nadzora i krivotvorenje isprava dok je zbog nezakonitog prelaska državne granice prekršajno sankcioniran. Kriminalističko istraživanje se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Holstein_1 04.09.2014.

    Bas nee zna posao!!! Pa na granici se skeniraju tablice i izbaci model auta. E ti tupavi sverceri!

  • Bistrica 04.09.2014.

    Taj mali auto pun cigareta je bio samo mamac da se skrene pažnja dok je veča količina ušla bez problema. Koji idiot bi na taj način vozio takvu robu !

  • macor11 04.09.2014.

    A pameti i covjeka. Dobro se nasmija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare