To je to što me zanima!

Preko Kruljčeve brigade isisali milijune i u Karlovcu i Slunju?

U vrijeme druge rekonstrukcije vojarne u Karlovcu obavljali su se isti radovi kao i na prvoji. Za obnovu u Slunju izdvojeno je 25 milijuna kn. Radove su obavili vojnici
Vidi originalni članak

Iako je vojarna u Karlovcu, naslonjena na Zapovjedništvo Hrvatske kopnene vojske, temeljito rekonstruirana nju su ponovno obnavljali i 2008. godine. U zgradi do vojarne bio je i ured generala Mladena Kruljca. U prvoj se obnovi radilo na fasadi, krovištu te unutarnjoj i vanjskoj stolariji, no iste te stavke, uz brojne druge, ponovo su se našle na popisu za rekonstrukciju 2008., piše Jutarnji list. Navodno je u toj obnovi gomila novca "izvučena" putem tvrtki angažiranih na izvođenju radova, riječ je o 5 milijuna kuna. Sličan slučaj je i onaj sa gradnjom nove kuhinje i skladišta hrane na vojnom vježbalištu u Slunju. Za to je izdvojeno 25 milijuna kuna iz proračuna, a ponovno su se naplatili i zemljani radovi, u kojima su kao i u Karlovcu sudjelovali pripadnici Inžinjerijske pukovnije HKV-a. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Superteška 11.07.2011.

    Kakve gluposti. Netko nešto kaže, novinar objavljuje i uopće nije bitno da li je to istina. Sjećam se afere namještanja utakmica u kojoj je popljuvan sudac Marić i braća Mamić. Kada smo ih temeljito popljuvali UEFA je objavila da priča nema veze s istinom a pokrenula je i postupak protiv svojih koji su priču izmislili - čuveni Bokšić. Netko i sada servira priču za nečije interese a narod odmah pljuje i sudi. Ja ću biti zadnji koji će baciti kamen a vi koji sudite prije suda možete se sramiti.

  • gazipas 11.07.2011.

    Opet se ponavlja! Koliko smo glupi... mislimo ako je netko general i branitelj da je automatski svetac. Sve je ovo već viđeno u liku i djelu Ljube Česića Rojsa, samo što se tada svjedocima njegovih i Pašalićevih mutnjačkih poslova sjekla glava sa ramena. Puno je nerazjašnjenih ubojstava povezanih sa građevinskom mafijom na koje se i zaboravilo.

  • tužni šokac 11.07.2011.

    i kod mene su radili brodska županija a za koga pojma nemam neke ceste neznam gdje vode

Komentiraj...
Vidi sve komentare