To je to što me zanima!

Lega s 5.5 promila: Osječanin se vratio iz Irske i popio sve! Kršio je i propisanu samoizolaciju

Muškarac (37) se vratio iz Irske u kojoj je bio dulje vrijeme, a gdje se uspio totalno alkoholizirati kada su svi kafići zatvoreni, za sada nije poznato
Vidi originalni članak

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, na Hitni prijem Kliničkog bolničkog centra Osijek dovezen je muškarac koji je u krvi imao nevjerojatnih 5,5 promila akohola, a analiza mokraće tu je brojku još povećala, navodno na 6 promila alkohola u krvi! Morao je na ispumpavanje želudca, javlja Glas Slavonije.

Da je bilo policijskog postupanja potvrđeno im je i u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, no, o količini promila alkohola u krvi u priopćenju nije bilo riječi. 

KAZNA 20.000 KUNA Rekorder iz Slavonije: Policija uhvatila vozača usred bijela dana, napuhao 4,9 promila

"Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske prilikom redovne ophodnje na autobusnom kolodvoru uočili su osobu u alkoholiziranom stanju. Pozvana je hitna medicinska pomoć čiji su djelatnici muškarca svojim vozilom prevezli u Klinički bolnički centar Osijek. Obavljenim provjerama utvrđeno je kako se radi o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu kojemu je izrečena mjera samoizolacije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 37-godišnjaku izrečena je novčana kazna u iznosu od 8000 kuna", stoji u policijskom priopćenju.

Kako doznaje Glas Slavonije, 37-godišnjak se vratio iz Irske u kojoj je bio dulje vrijeme, a gdje se uspio totalno alkoholizirati kada su svi kafići zatvoreni, za sada nije poznato. Ta je količina alkohola u krvi inače za većinu ljudi smrtonosna.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 04.02.2021.

    gdje se uspio alkoholizirati? pa valjda na benzinskoj, tamo prodaju kako kažu vladajući "esencijalne" proizvode :)

  • reporter.hr 04.02.2021.

    Mislio skratit zivot alkoholom a vi se cudite ko pura dreku di je kupio alkohol evo rodile sljive pa ispekao

  • ramokatolik 04.02.2021.

    tko mu je to izmjerio i čime

Komentiraj...
Vidi sve komentare