To je to što me zanima!

Prekršio strogo pravilo: Sikh skinuo turban i spasio mladiće

Indija: Mladići su se utapali. Inderpal Singh kaže da nije bilo vremena i reagirao je brzo. Skinuo je turban i bacio ga u kanal. Pomogao mu je i Kanwaljit Singh
Vidi originalni članak

Inderpal Singh, skinuo je svoj turban, iako Sikhi to rade samo kada se kupaju, da bi spasio četiri mladića od utapanja. Mladići stari između 25 i 18 godina su ušli u nedjelju u kanal u indijskoj regiji Pandžab zbog vjerske ceremonije. No voda se uzburkala i mladići su se počeli boriti za život. Inderpal ih je vidio i pritekao im u pomoć. Prekršio je strogo pravilo i skinuo turban te im ga bacio u vodu.

- Nije bilo vremena, morao sam brzo reagirati - kaže Inderpal. Pridružio mu se i Sikh Kanwaljit Singh koji je također skinuo turban da pomogne mladićima.

- Instinktivno sam osjetio da bi trebao skočiti u vodu i pomoći im, ali ne znam plivati pa sam iskoristio turban - kaže Kanwaljit. Spašeni mladići koji se zovu Inderpal Singh, Jiwan Singh, Kamalpreet Singh i Inder Tiwari kasnije su zahvalili svojim spasiocima, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Walter White 04.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Poison Ivy † 03.10.2015.

    Iz vašeg "genijalnog" članka uopće nije shvatljivo da je on zapravo odmotao turban i pomoću njega ih izvukao......

  • Tomo78_1 03.10.2015.

    Sad mi nije tocno jasno..jeli on heroj jer je skinuo turban ili jer je spasio mladice? xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare