To je to što me zanima!

Premijer: 'Krstičević je osobno pogođen, nije ponudio ostavku'

Ministar obrane je u svojoj imovinskoj kartici unio umanjenu vrijednost kuće u Žaboriću kraj Šibenika, s obzirom na to koliko je plaćena. Nije naveo točnu kvadraturu
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković na press konferenciji sazvanoj povodom odluke Suda EU koji se proglasio nenadležnim za hrvatsko-slovenski arbitražni spor, komentirao je i aferu s kućom ministra obrane Damira Krstičevića, javlja N1

Nije ponudio ostavku, odgovorio je Plenković na novinarsko pitanje.

- Poznajući ga dobro i kao ministra, koji je napravio jako puno u svom resoru. Stavio je u središte hrvatskog vojnika i modernizaciju Hrvatske vojske. Sigurno da je osobno pogođen jer je vrlo emotivan. Mi ćemo  razgovarati i preko vikenda i vidjeti kako dalje - rekao je premijer. 

KRSTIČEVIĆ O NEKRETNINI: 'Ne da mi je neugodno, loše se osjećam. Što meni ovo treba...'

Podsjetimo, ministar obrane je u svojoj imovinskoj kartici unio umanjenu vrijednost kuće u Žaboriću kraj Šibenika, s obzirom na to koliko je plaćena. U kartici je kuća u vlasništvu njegove supruge procijenjena na nešto više od 80 tisuća eura, a prema kupoprodajnom ugovoru kupljena je za 160 tisuća eura.

UZ ILEGALNO IZGRAĐENU KUĆU Ministar Bošnjaković zatajio je 300 m2 dvorišta u Biogradu!

Krstičević također nije naveo točnu kvadraturu jer je upisao da vikendica ima površinu od 120 četvornih metara, no iz katastarskih podataka i zemljišnih knjiga proizlazi da se radi o 302 četvorna metra kuće i okućnice, što je 182 kvadrata više od upisanog. Jučer je elektronskim putem podnio povjerenstvu novu imovinsku karticu, no potom ju je povukao jer mora još nešto ispraviti.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • 05.02.2020.

    Oćito nekim ljudima paše da iz vlade maknu i šta valja i šta nije u redu. Ne vidim koji je razlog napadanja ljudi koji rade svoj posao. Napadaju vjerojatno zato što nemaju znanje za ništa postić pa hvtaju na galamu.

  • ina67 02.02.2020.

    U čemu je razlika između Kujundžića i Krstičevića, kaže premijer da je ovaj drugi mnogo napravio, znači li to da Kujundžić nije ništa napravio, a premijer je stajao iza njega, za koga su ove priče?

  • Vrac666 02.02.2020.

    Ovog bi Kinezi streljali prije god dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare