News

Komentari 116

'Ne da mi je neugodno, loše se osjećam. Što meni ovo treba...'

'Ne da mi je neugodno, loše se osjećam. Što meni ovo treba...'

Iako je kuća plaćena 160 tisuća eura, ministar obrane Damir Krstičević je u imovinskoj kartici naveo da vrijedi nešto više od 80 tisuća. Zbog toga mu je, priznaje, neugodno

Ministar obrane Damir Krstičević komentirao je aferu oko svoje imovinske kartice u kojoj je smanjio vrijednost kuće koju posjeduje u Žaboriću kraj Šibenika.

Iako je kuća plaćena 160 tisuća eura, on je u imovinskoj kartici naveo da vrijedi nešto više od 80 tisuća. Zbog toga mu je, priznaje, neugodno. 

- Ne da mi je neugodno, nego se jako loše osjećam. Jako se loše osjećam. Ok, ljudi rade svoj posao. Ali vjerujte mi, na ovaj način, uz ovaj dio biti ministar, sutra u perspektivi nekoj, ja kažem da će itekako razmislit, razmislit će puno puta, vjerujte mi da i ja razmišljam puno puta: pa što mi je trebalo? - rekao je Krstičević za Novu TV. 

Kaže kako nije oštetio državu, a objasnio je i zašto je u imovinsku karticu unio manju vrijednost nekretnine. 

- Ja san odma 2015. godine, kad sam izabran u Hrvatski sabor, popunija imovinsku karticu i upisa san sve ono šta ja iman. Znači Žaborić sam ja upisa. Za mene kuća 30-40 godina, ja sam tako procijenija, procijenija sam u tom trenutku, to je to - rekao je. 
 

Najčitaniji članci