To je to što me zanima!

Premijerka Kosor zadovoljna je izvješćem EU o napretku RH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jadranka Kosor je istaknula da Komisija konstatira da Hrvatska i dalje napreduje te da je napravljeno puno posla. Ističe kako s optimizmom gleda naprijed
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor zadovoljna je izvješćem o napretku Hrvatske, koje je u srijedu objavila Europska komisija. Kazala je kako je u pitanju veliko priznanje cijeloj zemlji, a taj dokument joj je predao šef delegacije EU u Zagrebu, Paul Vandoren.

Premijerka je za 24sataTV istaknula da Komisija konstatira da Hrvatska i dalje napreduje te da je napravljeno puno posla. Ističe kako s optimizmom gleda naprijed. Koros smatra i kako je Hrvatska iskoristila veliki potencijal što se tiče povlačenja novca iz fondova EU-a. Dodaje kako su u proračun za 2011. godinu uklopljene nove obveze.

Jadranka Kosor komentirala je i primjedbu Komisije kako bi Zakon o ništetnosti mogao ugroziti suradnju Hrvatske sa Srbijom u kažnjavanju ratnih zločina. Istaknula je kako je dužnost svake vlade da štiti nacionalne interese. Dodaje kako je Hrvatska spremnost za suradnju već potvrdila.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • NemamPosao 13.10.2011.

    zašto se ovaj portal jednostavno ne zove 24JadrankaKosor?

  • lolita 29 13.10.2011.

    Ja očito ne vidim dobro jer tog napretka u zemlji u kojoj ja živim NEMA!!!

  • car13 13.10.2011.

    pa ovo nema kraja !

Komentiraj...
Vidi sve komentare