Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Premijerka Kosor zadovoljna je izvješćem EU o napretku RH

Jadranka Kosor je istaknula da Komisija konstatira da Hrvatska i dalje napreduje te da je napravljeno puno posla. Ističe kako s optimizmom gleda naprijed

Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
32 komentara

Premijerka Jadranka Kosor zadovoljna je izvješćem o napretku Hrvatske, koje je u srijedu objavila Europska komisija. Kazala je kako je u pitanju veliko priznanje cijeloj zemlji, a taj dokument joj je predao šef delegacije EU u Zagrebu, Paul Vandoren.

Premijerka je za 24sataTV istaknula da Komisija konstatira da Hrvatska i dalje napreduje te da je napravljeno puno posla. Ističe kako s optimizmom gleda naprijed. Koros smatra i kako je Hrvatska iskoristila veliki potencijal što se tiče povlačenja novca iz fondova EU-a. Dodaje kako su u proračun za 2011. godinu uklopljene nove obveze.

Jadranka Kosor komentirala je i primjedbu Komisije kako bi Zakon o ništetnosti mogao ugroziti suradnju Hrvatske sa Srbijom u kažnjavanju ratnih zločina. Istaknula je kako je dužnost svake vlade da štiti nacionalne interese. Dodaje kako je Hrvatska spremnost za suradnju već potvrdila.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message