To je to što me zanima!

Premijerova supruga: Svatko razborit bira život nad smrću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo je izuzetno pozitivna inicijativa koju ću uvijek podržati. Došla sam ovdje sa kćerima. Svaka razborita osoba bira život nad smrću, a sve ostalo je zabluda, kaže Sanja Orešković
Vidi originalni članak

U subotu se u Zagrebu istovremeno održavaju dva prosvjeda - jedan je 'Nacionalni hod za život' koji se održava pod sloganom 'Za život, obitelj i Hrvatsku', a drugi je 'Obrani pravo na izbor'.  Više od 3.000  ljudi bilo je u koloni 'Hoda za život' koja je oko 11.30 sati  stigla na Trg bana Jelačića gdje će program trajati do 14 sati.

U povorci inicijative Hod za život koja se zalaže za zabranu pobačaja i iza koje stoji Željka Markić, našla se i Sanja Orešković, supruga premijera.

Za 24sata kazala je da svatko treba podržati ovakvu inicijativu.

- Ovo je izuzetno pozitivna inicijativa koju ću uvijek podržati. Došla sam ovdje sa svojim kćerima. Svaka razborita osoba bira život nad smrću, a sve ostalo je zabluda - rekla je Sanja Orešković za 24 sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OVDJE možete pratiti tijek oba prosvjeda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 342

  • ellaK2109 22.05.2016.

    nisam ni sumnjala. ipak su to veliki kršćani i domoljubi.

  • Leopard3010 22.05.2016.

    Vjerujem da bi se prava lica pokazala nakon amniocenteze koja upucuje na anomalije. Kakvi su zapravo osjecaji onih koji odluce roditi? Ljubav, sažaljenje, muka?

  • zlata123456 22.05.2016.

    Kako manipuliraju nama, znaju da ce nas glupe hrvate popalit " za zivot obitelj i hrvatsku" te nam zele skrenuti paznju od prosvjeda protiv Monsanta ..izgleda da nam Oreskovic nesto sprema..

Komentiraj...
Vidi sve komentare