To je to što me zanima!

'Premijeru, koliko trebate još podataka za smjenu Mikulića?'

Čelnik Demokrata kaže da je Tvrdi kako je Mirko Bošnjak u SC doveden zahvaljujući Andriju Mikuliću i Miljanu Brkiću. Od glavnog državnog inspektora, ministrice obrazovanja i premijera traži odgovore na pitanja.
Vidi originalni članak

Čelnik Demokrata Mirando Mrsić ostao je pri stavu da se u zagrebačkom Studentskom centru godinama protuzakonito zapošljava po stranačkom ključu, iako je njegove prozivke demantirao sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak. Mrsić tvrdi da je Bošnjak u SC doveden zahvaljujući Andriji Mikuliću i Miljanu Brkiću.

Od glavnog državnog inspektora traži da progovori o zapošljavanjima stranačkih poslušnika u SC bez javnih natječaja, korištenju SC kao poligon za razmjenu odnosno trgovinu pri zapošljavanju rodbine. Zanima ga i zašto drugi čovjek SC-a radi na mjestu pomoćnika za rad sa studentima, iako "nije imao dodir s istima sa Sveučilišta u Zagrebu, već s nekom visokom školom u Travniku u BiH".

O ZAPOŠLJAVANJU SC demantira Mrsića: Sve su to neistinite informacije...

Od ministrice Blaženke Divjak traži odgovore na pitanje zašto ništa nije poduzela kad je dobila informacije o zapošljavanjima u SC-u u pismima zaposlenika i studenata i kako je moguće da je poslovanje SC navodno već 4 godine pozitivno, s povijesnim rezultatima, a nikako da se završi sanacija centra. 

- Čuvate li leđa Mikulićevim zapošljavanjima? Ili je nešto "veće" u pitanju - upitao je Mrsić.

Naveo je kako je pokrenuo borbu za SC i poštivanje zakona zato što institucije sustava ne rade svoj posao. Obratio se i premijeru Andreju Plenkoviću za kojeg kaže da mu je bitniji interes stranke od interesa i funkcioniranja države. 

- Premijeru, trebate li još podataka za smjenu Andrije Mikulića i izbor nove, stručne i nestranačke osobe za glavnog državnog inspektora ili glavnu državnu inspektoricu?”, zaključio je Mrsić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • radišaklapun 28.04.2020.

    jebiga miraleme kad cigo više ni ima što pajsati sakrija je svoj šešir iza grma,žbunja i onda se tuljao,šuljao da ga mazne,tako i ti miraleme dok se ne ukaže prilika jer si pokaza da znaš,samo budi strpljiv doće prilika ako i nedođe netriba ti biti žao ti si svoju iskoristija tj.debelo naplatija,pusti i druge da živu

  • Usora1 28.04.2020.

    opet ovaj ..... iskoci iz pastete, ako bilo sto negativno komentiras slijedi opomena. ne kontam zasto nas snjezana maltrtira sa ovim blebetanjima postenjacine koji je za samo jedan mandat napravio vilu na sestinama (istina bilo je price i o milionskoj utaji prije toga ali to nema veze sa miralemom vec sa hanumom).

  • 28.04.2020.

    Koliko je jadno kad ljudi ne mogu i nisu u stanju razmišljati samostalno, bez utjecaja stranaka. Primitivnim strančarenjem se samo opravdava sav kriminal i neodogovornost bez obzira tko je iz koje stranke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare