To je to što me zanima!

Preminula biciklistica (67) kojoj je 26-godišnjakinja prije 7 dana oduzela prednost na raskrižju

Vozačici je stavljeno na teret da je nesreću sa smrtnim ishodom prouzročila iz nehaja i za to joj prijeti kazna od jedne do osam godina zatvora...
Vidi originalni članak

Preminula je biciklistica (67) na koju je 22. listopada ove godine na raskrižju Ulica Josipa Bašića, Aleje Miroslava Krleže i Josipa Hlišića u Slavonskom Brodu oko 17.25 sati automobilom naletjela vozačica (26).

Do prometne nesreće je došlo jer je 26-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom, ušla u raskrižje ne propustivši 67-godišnjakinju koja je imala prednost prolaska. Potom je došlo do udara bicikla u osobni automobil i pada biciklistice. Ozlijeđenoj je pružena liječnička pomoć nakon čega je prevezena i zadržana na liječenju u Općoj bolnici Dr. Josip Benčević u kojoj je od posljedica pada nažalost preminula.

Policija je protiv mlade vozačice prvotno podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. S obzirom da je unesrećena preminula, kaznena prijava će biti preinačena. Vozačici je stavljeno na teret da je nesreću sa smrtnim ishodom prouzročila iz nehaja i za to joj prijeti kazna od jedne do osam godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 29.10.2020.

    Biciklista ima ko smrdljivih martina, samo sto dodje zima, ali oni ne nestanu...

  • željeno korisničko ime 2 29.10.2020.

    Znači kad je staza paralelna s cestom i ti skrećeš, dojute ti za čas i ne vidiš ih, a oni niti da bi usporili i eto ti vraga. Nije cura kriva. Trebali bi ti biciklisti malo pripazit na sebe u prometu i čitati promet, a ne samo - ja sam u pravu.

  • 29.10.2020.

    A Čačić pa onda davno onaj klinjo iz Makarske kaj je otišao na školovanje u Švicarsku jer je iz ugledne obitelji pa sve do današnjih tatinih sinova, ali ova će u zatvor jer nije ničija kćerkica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare