To je to što me zanima!

Šef KB Dubrava o preminuloj ženi (39): Imala je upalu pluća i teške autoimune bolesti

Detalji oko smrti još uvijek nisu poznati, no riječ je o najmlađoj zabilježenoj žrtvi u Hrvatskoj. Preminule su još četiri žene i šest muškaraca
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je u Hrvatskoj 393 novozaražena, a razlog tome je i manji broj testiranih za vikend. Radnim danom testira se između pet i šest tisuća ljudi, ponekad i više. A jučer je, prema izvješću Stožera, testirano 3636 ljudi.

BOLJE SPRIJEČITI Zaraza koronom na otvorenom nije nemoguća, ali je rijetka

Nakon prošlog tjedna i preko dvije tisuće zaraženih u samo dva dana, broj je novih slučajeva zaraze ipak je manji, no imamo 11 preminulih. Kako su javili iz Nacionalnog stožera Civilne zaštite, među njima i žena rođena 1981. godine koja je od posljedica virusa preminula u KB Dubrava.

Detalji oko smrti još uvijek nisu poznati, no riječ je o najmlađoj zabilježenoj žrtvi u Hrvatskoj. Preminulo je još četiri žene i šest muškaraca, stoji na službenom Twitter profilu.

Ravnatelj KB Dubrave dr. Srećko Marušić kazao je za Telegram da je pacijentica u tu bolnicu premještena prije pet dana.

“U Kliničku bolnicu Dubrava je premještena iz druge zdravstvene ustanove 14.10.2020.g. zbog upale pluća uzrokovane virusom SARS CoV-2”, odgovorio nam je ravnatelj. Kao i većina mlađih ljudi koji umru od posljedica koronavirusa, 39-godišnja žrtva nije bila najboljeg zdravstvenog stanja. “Radi se o bolesnici koja se od ranije liječila od teških automunih bolesti”, navodi ravnatelj Marušić.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 339

  • onajkojizna 20.10.2020.

    necu nigdje ulazit osta cu vani hahahahah

  • onajkojizna 20.10.2020.

    a to je da ce te otrov skorpiona ubit i umrijet ces od korone hahahah

  • trenutak istine 19.10.2020.

    U ponedjeljak je u Hrvatskoj 393 novozaražena, a razlog tome je i manji broj testiranih za vikend. Radnim danom testira se između pet i šest tisuća ljudi, ponekad i više. A jučer je, prema izvješću Stožera, testirano 3636 ljudi.      ----trebaš biti testiran ,da bi znao da si bolestan ,jer simptome ne osjetiš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare