To je to što me zanima!

Preminula starica (72) koju su spalili maloljetnici

Zbog komplikacija vezanih uz opekline došlo je do općeg zatajenja organa tako da se, kako kažu iz Kliničkog centra, više ništa nije moglo uraditi
Vidi originalni članak

Starica Ljubica Đokić-Spasojević, koju su prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Hrasno spalila dva maloljetnika, umrla je u nedjelju u 6.50 sati u Kliničkom centru u Sarajevu, rekla je glasnogovornica Centra Biljana Jandrić.
Zbog komplikacija vezanih uz opekline došlo je do općeg zatajenja organa tako da se, kako kažu iz Kliničkog centra, više ništa nije moglo napraviti. Starica je hospitalizirana prošlog tjedna te su se liječnici borili za njen život nakon što je 20. siječnja zadobila teške opekotine u napadu maloljetnika u haustoru njene zgrade. Prema neslužbenim podacima, maloljetnici koji su u pritvoru, staricu su zapalili iz obijesti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • entoni 28.01.2008.

    ni nije to rasizam cigići i po Zg rade previše ružne stvari. Čudo pa još nema mrtvih, voze djeca aute po Radničkoj cesti na koju izlaze iz svog Plinarskog nasilja . Pred pučkom kuhinjom (opet, ponavljam), otimaju starijim nemoćnim ljudima posude sa hranom i doslovno iz usta starom djedici cigaretu. A ovima što su spalili staricu pa njima isto !

  • DUPINA 27.01.2008.

    Bolesno

  • shpresa 27.01.2008.

    Paj***m im sve po spisku - obijesno! Sad ih treba zabaštrati dvadesetak godina - dok ih ne prođe \"obijest\"!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare