To je to što me zanima!

Preminuo je pirotehničar (26), kolega mu je teško ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osječanin Dario S. (37) dobio je geler u trbuh, a Vinkovčaninu Ivanu J. (26) su amputirane potkoljenice. Preminuo je u bolnici. Tragedija se dogodila u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Pirotehničar koji je u ponedjeljak ujutro s kolegom stradao tijekom razminiravanja u Sabljacima Modruškim u Karlovačkoj županiji preminuo je od teških ozljeda.

Osječanin Dario S. (37) zadobio je geler u trbuh, a Vinkovčaninu Ivanu J. (26) su amputirane obje potkoljenice. Preminuo je u bolnici. Obojica su radila za tvrtku Detektor d.o.o. iz Vukovara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je u ponedjeljak oko 9.20 sati ujutro eksplodirala protupješačka odskočna mina PROM-1.

Površina od 3,7 četvornih kilometara trebala je biti razminirana u iduća četiri mjeseca.

Na mjesto stradavanja pirotehničara došli su i ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Dražen Jakopec te njegov pomoćnik Tomo Ban.

- Očevid je u tijeku. Nemamo drugih informacija – poručili su.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • Baba s cigarom 15.09.2015.

    Sućut obitelji, a pokojnik neka počiva u miru. A vi "bračo srbi" ako ovo čitate, zamislite si kakva ste sranja ostavili iza sebe nakon rata u našoj Hrvatskoj. Vjerujem da kod vas u Srbiji ne postoji zanimanje "pirotehničar" jer kod vas nisu sijane mine po poljima i šumama! Gospodo srbi, kada ćete se napokon ispričati Hrvatskom narodu za sva nedjela koja ste nam napravili? I nikada vam se to ne može oprostiti i nikada zaboraviti.

  • Hiroo_Onoda 15.09.2015.

    Razminiravanje je posao koji nikako nebi smio biti izjednačen sa npr. radom na normu u nekoj proizvodnji. Kako bi izgledalo da kirurg radi na normu pa usred nedovršene operacije zašije pacijenta i vikne - slijedeći! Osobna pohlepa ju uzrok svih nevolja u svijetu i čini se da sada grabi prema svom vrhuncu. Takva stanja najčešće završavaju sa sveopćim uništenjem i trežnjenjem. . . . Ali ne za dugo, jer virus pohlepe je besmrtan.

  • Krilati Leptirrr 15.09.2015.

    P.U.M.

Komentiraj...
Vidi sve komentare