To je to što me zanima!

Preminuo je poznati zagrebački klobučar Zlatko Cahun: Obitelj je obrt pokrenula 1935. godine

Neki od najpoznatijih šešira koji su izrađeni u ovom obrtu su oni koje nose likovi u filmu “Tko pjeva, zlo ne misli”, a njihov je crveni cilindar nosio i Dino Dvornik u spotu za pjesmu Hipnotiziran
Vidi originalni članak

Preminuo je poznati zagrebački klobučar Zlatko Cahun, objavljeno je u ponedjeljak na Instagram profilu njegovog obiteljskog obrta. 

- S velikom tugom i prazninom u našim srcima javljamo da nas je jučer, 12.12. iznenada napustio gospodin Zlatko Cahun - stoji u objavi. 

Obitelj Cahun pokrenula je proizvodnju šešira u Zagrebu još 1935. godine. Zlatko Cahun je obrt preuzeo od svog oca Josipa, a danas ga vodi njegova kćer. 

- Do punoljetnosti sam pomagala roditeljima kao šegrt, a potom im se pridružila kao radnik. Nakon što sam preuzela obrt, sto puta mi je došlo da odustanem, ali onda si pomislim: ‘A što bih drugo radila?’ - ispričala je Josipa za 24sata 2018. godine. 

ŠEŠIRI GOSPONA FULIRA Njihove cipele nosi Doris Dragović, a šešire Cahun proslavio je kultni Relja Bašić

Neki od najpoznatijih šešira koji su izrađeni u ovom obrtu su oni koje nose likovi u filmu “Tko pjeva, zlo ne misli”, a njihov je crveni cilindar nosio i Dino Dvornik u spotu za pjesmu Hipnotiziran.

Idi na 24sata