To je to što me zanima!

Preminuo muškarac kojeg su tukli lažni policajci u Ludbregu

Kriminalistička istraga o lažnim policajcima još uvijek traje. Lopovi su u studenom provalili u njegovu obiteljsku kuću i opljačkali ga. Nakon teških batina, pobjegli su ostavivši nemoćna čovjeka da leži u lokvi krvi...
Vidi originalni članak

Josip Horvat iz Selnika kraj Ludbrega preminuo je jučer u varaždinskoj bolnici, potvrdili su nam iz policije. Horvata su u studenom opljačkali i brutalno pretukli muškarci koji su se predstavili kao policajci.

Kriminalistička istraga o lažnim policajcima još uvijek traje. Kako neslužbeno doznajemo, nakon pljačke i brutalnog premlaćivanja u kojem je Horvat jedva izvukao živu glavu vrijeme je najčešće provodio po bolnicama.

LEŽAO U LOKVI KRVI Lažni policajci uzeli mu iz kuće kod Ludbrega 600.000 kuna

Podsjetimo, lopovi su u studenom provalili u njegovu obiteljsku kuću i opljačkali ga. Nakon teških batina, on je razbojnicima rekao gdje se nalazi novac, a oni su s plijenom pobjegli ostavivši nemoćna čovjeka da leži u lokvi krvi. Navodno su sa sobom odnijeli oko 600.000 kuna koje je Horvat, navodno, ranije podigao u banci i koje je namjeravao investirati u svoje poljoprivredno gospodarstvo. Nakon gotovo sedam sati, koliko je ležao na podu, uspio je doći do telefona i pozvati policiju. Nešto nakon tri sata u subotu odvezli su ga u Opću bolnicu Varaždin.

 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • NA ROBIJU 02.02.2020.

    Kako je zaradio, uštedio 6 glavi, ja uštedim 100 eura kad dobim plaću i nakon 2 tjedna ih investiram, većinom u kaufland

  • Hrvat1979 31.01.2020.

    Tukli su ga sve dok nije rekao gdje su novci, znaci da su bili upućeni da on ima te novce, a to im je netko morao reci, mislim da ovakve stvari zasluzuju dozivotni zatvor, i naravno za onog tko im je rekao!

  • yocko 30.01.2020.

    To je bila garant dojava iz banke tko je podigao toliko novaca,i prijatelji su odradili svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare