News

Komentari 111

Preminuo muškarac kojeg su tukli lažni policajci u Ludbregu

Preminuo muškarac kojeg su tukli lažni policajci u Ludbregu

Kriminalistička istraga o lažnim policajcima još uvijek traje. Lopovi su u studenom provalili u njegovu obiteljsku kuću i opljačkali ga. Nakon teških batina, pobjegli su ostavivši nemoćna čovjeka da leži u lokvi krvi...

Josip Horvat iz Selnika kraj Ludbrega preminuo je jučer u varaždinskoj bolnici, potvrdili su nam iz policije. Horvata su u studenom opljačkali i brutalno pretukli muškarci koji su se predstavili kao policajci.

Kriminalistička istraga o lažnim policajcima još uvijek traje. Kako neslužbeno doznajemo, nakon pljačke i brutalnog premlaćivanja u kojem je Horvat jedva izvukao živu glavu vrijeme je najčešće provodio po bolnicama.

Podsjetimo, lopovi su u studenom provalili u njegovu obiteljsku kuću i opljačkali ga. Nakon teških batina, on je razbojnicima rekao gdje se nalazi novac, a oni su s plijenom pobjegli ostavivši nemoćna čovjeka da leži u lokvi krvi. Navodno su sa sobom odnijeli oko 600.000 kuna koje je Horvat, navodno, ranije podigao u banci i koje je namjeravao investirati u svoje poljoprivredno gospodarstvo. Nakon gotovo sedam sati, koliko je ležao na podu, uspio je doći do telefona i pozvati policiju. Nešto nakon tri sata u subotu odvezli su ga u Opću bolnicu Varaždin.

 

Najčitaniji članci