To je to što me zanima!

Preminuo na mjestu: Biciklist u Vinkovcima izletio pred kamion

Navodno se biciklist iz sporedne ulice neoprezno pokušao uključiti u promet u Ulici Ruđera Boškovića te je doslovno izletio pred kamion vinkovačkog komunalnog poduzeća
Vidi originalni članak

Policija još radi očevid i ne može sa sigurnošću potvrditi uzrok teške prometne nesreće u Vinkovcima u ponedjeljak oko 14 sati u kojoj je smrtno stradao stariji biciklist.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆ PRIZOR

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema izjavi svjedoka s kojima smo razgovarali, navodno se biciklist iz sporedne ulice neoprezno pokušao uključiti u promet u Ulici Ruđera Boškovića te je doslovno izletio pred kamion vinkovačkog komunalnog poduzeća.

Hitna pomoć je brzo pristigla, pokušali su reanimirati stradalog biciklistu, međutim ništa nisu mogli napraviti.

U policiji kažu da je u tijeku obavljanje očevida i utvrđivanje identiteta poginulog biciklista.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • navrhbrdavrbamrda 11.07.2016.

    Vrućina udrila u glavu!

  • nensi1212 11.07.2016.

    evo biciklist gledam kod nas samo se uključe u promet voze po zebri ma stoka i ja sam biciklista ali kultura na nivou drvene žlice

  • Preteznovedro 11.07.2016.

    Vozim auto i bicikl (ovisno o vremenskim prilikama).Budimo iskreni budala ima na obje strane. Najgorje kad biciklist projuri preko zebre. Pa nije pješak nestigneš kočiti jer ako zakočiš drugi vozač iza tebe vrišteči ti pokazuje srednji. Najradje idem po vručini na plac motorom. Lako nađem mjesto gdje ostavim motor, a vozači u mojem gradu nemaju problema sa motoristima ko biciklistima koji imaju biciklističku stazu a voze se po dvojica jedan uz drugog kolnikom. Smatram da i biciklisti trebali iči na ispit o poznavanju prometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare