To je to što me zanima!

Premjestili tijelo? Splitskom poduzetniku je slomljen vrat

Obdukcija je pokazala kako je, uz kobni slomljeni vratni kralježak, imao i prijelome čeljusti te ozljede na prsnom košu. Ipak, policija još ne otkriva je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu ili nesretnom slučaju
Vidi originalni članak

Ni nakon obdukcije tijela 43-godišnjeg Željka S. iz Splita, čiji je leš pronađen 22. kolovoza u žbunju na ulazu u Makarsku, još nije službeno poznato je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu, nesretnom padu s tragičnom posljedicom ili nečem četvrtom. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti prijelom vratnog kralješka koji je nastao kao posljedica udarca tupo-tvrdim sredstvom ili o tupo-tvrdo sredstvo. Isto tako, ustanovljeni su mu i prijelomi čeljusti i s lijeve i s desne strane, a još je pri pronalasku tijela dežurni mrtvozornik uočio ozljede na prsnom košu i utvrdio da radi o nasilnoj smrti.

Auto našli uredno parkiran 50 kilometara dalje

Nestanak splitskog poduzetnika policiji je prijavila njegova supruga, i to dva dana nakon pronalaska tijela. Ona je kazala da se odvezao svojim Citroenom Berlingom bijele boje. Nakon što je tijelo pronađeno, policija je njegov auto našla parkiran ispred trgovine u mjestu Strožanac, 50-ak kilometara dalje od Makarske. Automobil su potom detaljno pregledali policijski forenzičari i sada se čekaju rezultati kako bi se vidjelo ima li u autu tragova koji bi bili korisni za istražitelje.

Tko ga je iz Strožanca odvezao do Makarske?

U cijeloj priči je mnogo čudnih situacija i istražiteljima će trebati vremena da slože mozaik njegovog kretanja, da utvrde gdje je bio od trenutka kad je ostavio auto u Strožancu do pronalaska tijela, dakle dva dana. Tko ga je iz Strožanca odvezao do Makarske, s kim je kontaktirao i slično. Navodno je policija već pozvala na obavijesne razgovore sve one s kojima je razgovarao na mobitel.

Nema tragova: Nije poginuo tamo gdje su ga našli?

Istražitelji prvo žele utvrditi gdje se Željku S. dogodilo to što je dovelo do smrtnog ishoda, a sve ukazuje da nije poginuo tamo gdje je pronađen jer uokolo nije bilo nikakvih tragova koji bi potvrđivali takav zaključak, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Johndenver 29.08.2017.

    Iznenadne i čudne smrti.. Oslobodi nas Bože

  • quazequatl1 29.08.2017.

    Tipični novinarski spin. Policija još nije dala službeno izvješće i to je sve. Nigdje se ne navodi da policija ne zna radi li se o ubojstvu, samoubojstvu ili nesretnom slučaju. Zanimljivo je da su gotovo svi komentari vezani za ovu konstrukciju i ne smeta ih donositi na osnovu ??? dalekosežne zaključke o sposobnosti policije i sudstva. Izgleda da ti zaključci i nemaju osnove jer nisu doneseni na temelju činjenica nego želja. Želja da ti svi plješću odnosno daju plusiće jer pljuješ po popljuvanom.

  • kajbum 29.08.2017.

    Premjestili tjelo a nisu sigurni jeli rijec o ubistvu ili samoubistvu joj to samo kod nas mogu novinari napisat. Eto sam je se ubio pa odseto niz ulicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare