Obavijesti

News

Komentari 59

Premjestili tijelo? Splitskom poduzetniku je slomljen vrat

Premjestili tijelo? Splitskom poduzetniku je slomljen vrat
1

Obdukcija je pokazala kako je, uz kobni slomljeni vratni kralježak, imao i prijelome čeljusti te ozljede na prsnom košu. Ipak, policija još ne otkriva je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu ili nesretnom slučaju

VIDEO

Ni nakon obdukcije tijela 43-godišnjeg Željka S. iz Splita, čiji je leš pronađen 22. kolovoza u žbunju na ulazu u Makarsku, još nije službeno poznato je li riječ o ubojstvu, samoubojstvu, nesretnom padu s tragičnom posljedicom ili nečem četvrtom. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti prijelom vratnog kralješka koji je nastao kao posljedica udarca tupo-tvrdim sredstvom ili o tupo-tvrdo sredstvo. Isto tako, ustanovljeni su mu i prijelomi čeljusti i s lijeve i s desne strane, a još je pri pronalasku tijela dežurni mrtvozornik uočio ozljede na prsnom košu i utvrdio da radi o nasilnoj smrti.

Auto našli uredno parkiran 50 kilometara dalje

Nestanak splitskog poduzetnika policiji je prijavila njegova supruga, i to dva dana nakon pronalaska tijela. Ona je kazala da se odvezao svojim Citroenom Berlingom bijele boje. Nakon što je tijelo pronađeno, policija je njegov auto našla parkiran ispred trgovine u mjestu Strožanac, 50-ak kilometara dalje od Makarske. Automobil su potom detaljno pregledali policijski forenzičari i sada se čekaju rezultati kako bi se vidjelo ima li u autu tragova koji bi bili korisni za istražitelje.

Tko ga je iz Strožanca odvezao do Makarske?

U cijeloj priči je mnogo čudnih situacija i istražiteljima će trebati vremena da slože mozaik njegovog kretanja, da utvrde gdje je bio od trenutka kad je ostavio auto u Strožancu do pronalaska tijela, dakle dva dana. Tko ga je iz Strožanca odvezao do Makarske, s kim je kontaktirao i slično. Navodno je policija već pozvala na obavijesne razgovore sve one s kojima je razgovarao na mobitel.

Nema tragova: Nije poginuo tamo gdje su ga našli?

Istražitelji prvo žele utvrditi gdje se Željku S. dogodilo to što je dovelo do smrtnog ishoda, a sve ukazuje da nije poginuo tamo gdje je pronađen jer uokolo nije bilo nikakvih tragova koji bi potvrđivali takav zaključak, piše Slobodna Dalmacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.