To je to što me zanima!

Premlatili zaštitara u Požegi: Trojici nasilnika smanjili kazne

Vijeće Županijskog suda u Dubrovniku uzelo je u obzir "olakotne okolnosti" i smanjilo kazne osuđenicima koji su Topaloviću nanijeli teške tjelesne ozlijede u obliku oštećenja vida, loma kostiju...
Vidi originalni članak

Dubrovački sud je u drugostupanjskom odlučivanju, na osnovu žalbe okrivljenika. umanjio zatvorske kazne Miroslavu Odoljeviću, Aleksandru Radonjiću i Niki Matišiću za premlaćivanje zaštitara Ivana Topalovića u diskoteci Platinum u Požegi, 17.siječnja 2017. godine. 

Dok je prvookrivljeni Miroslav Odoljević u prvom stupnju u Požegi osuđen na šest godina zatvora kao i drugookrivljeni Aleksandar Radonić, drugostupanjski sud je kazne smanjio Odoljeviću na četiri i pol, a Radoniću na četiri godine, piše Požega.eu.

Trećeokrivljenom Niki Matišiću u prvom je stupnju sudac Ronko odredio kaznu zatvora od pet i pol godina, a drugostupanjski sud je tu kaznu smanjio na tri godine. Budući da su te nepravomoćne presude izrečene više od pet godina osuđenike su odmah po izricanju presude odveli u Istražni zatvor gdje čekaju pravomoćnost presude.

Prema nekim tumačenjima osuđenici Miroslav Odoljević, Aleksandar Radonjić i Niko Matišić bit će pušteni na slobodu i čekat će redovnu proceduru odlaska izdržavanje zatvorske kazne koja može potrajati i nekoliko mjeseci.

Vijeće Županijskog suda u Dubrovniku uzelo je u obzir "olakotne okolnosti" i smanjilo kazne osuđenicima koji su Topaloviću nanijeli teške tjelesne ozlijede u obliku oštećenja vida, loma kostiju na lubanji, oštećenja mozga, očnog živca i dr.
 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • najiram 10 01.07.2019.

    pa miroljubiva brača premlatili čovjeka...olakotne okolnosti su što su mu oštetili živsc slomili kosti ljubanje oštetili vid..sve su to olakotne okolnosti...tog suca treba hitno strpati na doživotnu robiju....

  • libeluli 29.06.2019.

    Koji sretnici, da je umjesto u Dubrovnik predmet poslan u Teheran....bilo bi "adio"!

  • _Varešak_ 29.06.2019.

    Kakoi koje se to uopće mogu imati olakotne okolnosti za takav divljački postupak ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare