To je to što me zanima!

Prepoznajete li ga? Muškarca traže zbog pokušaja silovanja

Riječ je o muškarcu starosti 25-30 godina, tamne kose i osunčane puti. Visine je oko 180 centimetara, normalne tjelesne građe, a bio je odjeven u crvene kratke hlače
Vidi originalni članak

Istarska policija traži muškarca, kojeg se sumnjiči da je 4. lipnja oko 12 sati, u turističkom naselju na području Bašanije u Umagu, za kazneno djelo protiv spolne slobode, odnosno pokušaj silovanja.

Riječ je o muškarcu starosti 25-30 godina, tamne kose i osunčane puti. Visine je oko 180 centimetara, normalne tjelesne građe, a bio je odjeven u crvene kratke hlače, stoji u priopćenju policije.

Budući da do sada provedenim aktivnostima, policija nije utvrdila identitet muškarca, poziva građane da ukoliko prepoznaju ili imaju bilo kakve informacije o muškarcu s fotografije, obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu broj 192 ili se jave e-mailom na adresu elektroničke pošte pp.umag@mup.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • SJRQ 10.06.2017.

    Ako bilo tko šta zna neka se javi! Molim vas nemojte biti još jedni u nizu od onih ljudi: "nije se desilo meni,nije moja stvar,neću se miješati" sutra će to biti vaša sestra,kćer,žena,majka...

  • sol 10.06.2017.

    Taj stari galeb tia probat pilerinu, ali da je tih godina? 45-50, ima ali manje ne, a upectljive face!

  • Old Kresoje 09.06.2017.

    Svi se preseravaju sa ajfonima 18, kamerama sa bezbroj piksela, a ovoga su slikali sa tefalovom peglom. Ne znaš da li je na slici silovatelj ili NLO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare