To je to što me zanima!

Prepoznajete li ih? Policija traži dvojac zbog pljačke u Zagrebu

Jedan muškarac je visine oko 180 cm, drugi muškarac je visine oko 170 cm. Oboje su srednje tjelesne građe, javljaju iz policije
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 26. svibnja 2023. godine oko 17.10 sati u ulici grada Vukovara u Zagrebu, nad vozačem poštanskog vozila počinjeno je kazneno djelo razbojništvo u pokušaju od strane dvojice tada nepoznatih počinitelja, javlja Policijska uprava zagrebačka.  

VOZAČA UHITILI U Križevcima udario pješakinju na zebri. Preminula je u bolnici

Na fotografijama su muškarci za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

- Jedan muškarac je visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, odjeven u tamnu majicu dugih rukava, donji dio tamne trenirke, na glavi je nosio tamnu šilt kapu, obuven u tamne tenisice s bijelim detaljima. Drugi muškarac je visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kratke smeđe kose, odjeven u tamniji gornji dio trenirke s tri bijele crte na oba rukava, tamne kratke hlače, na rukama je nosio radne rukavice, obuven u crne tenisice s bijelim đonom - javljaju iz policije.

'Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr', apeliraju iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • area 62 18.10.2023.

    Izgubili strpljenje čekajući dugo naručenu robu iz Kine 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare