To je to što me zanima!

Preskočio je ogradu: HGSS s litice Modrog jezera spasio psa

Pas je u igri preskočio kameni zid i otkotrljao se 30-ak metara prema jezeru. Brzom intervencijom spasitelji su ga našli zaglavljenog na grani stabla, a onda ga spustili i vratili na sigurno
Vidi originalni članak

Spasitelji HGSS-a u nedjelju 14. siječnja tijekom vježbe potražnih timova stanica Šibenik, Split i Makarska zaprimili su poziv djelatnika JVP Imotski zbog psa koji je tijekom šetnje s vlasnicima na Modrom jezeru pao niz liticu. 

Pas, inače pasmine aljaški malamut, je u igri preskočio kameni zid i otkotrljao se 30-ak metara prema jezeru. Brzom intervencijom spasitelji su, uz pomoć kolega iz Hercegovačke gorske službe spašavanja psa pronašli zaglavljenog na grani stabla. Spustili su ga na tlo i utvrdili kako nema vidljivih ozljeda. Zatim su ga izvukli uz pomoć oprsnice te ga oko 16.30 sati vratili vlasniku. 

- Naizgled bezazlena šetnja i istrčavanja čovjekovog vjernog pratitelja moglo je završiti pogibeljno. Ovo je samo pouka da svog ljubimca prilikom šetnje držite na uzici  zbog njegove sigurnosti kao i sigurnosti ljudi i drugih životinja - upozorili su HGSS-ovci na svojim interetskim stranicama. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • domoljub029 16.01.2018.

    Živjeli naši članovi HGSS,,,,kapa do poda za sve vas.

  • Liverpool_YNWA 16.01.2018.

    kaj su mu bacili lopticu prek litice?

  • 16.01.2018.

    ....ovo je prekrasna vijest.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare