To je to što me zanima!

Prešutjela da ima koronu pa se družila sa susjedima u Zagrebu

Iz PU zagrebačke javljaju da će protiv 61-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zaraznih bolesti“...
Vidi originalni članak

U nedjelju u zagrebačkoj ulici VII. Kozari putevi policijski službenici su prilikom provjere pridržavanja mjera samoizolacije saznali da se žena (61) s koronom ne pridržava mjere epidemiologa.

Iz Policijske uprave zagrebačke kažu da se 61-godišnjakinja svakodnevno kretala dvorištem koje koriste obitelji više kućanstava i svjesno im prešutjevši da joj je dijagnosticirana bolest, s njima dolazila u kontakt.

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU Trump: Respiratora imamo i previše, šaljemo ih prijateljima

Tim je svojim ponašanjem dovela stanare u opasnost od širenja i prenošenja zarazne bolesti na adresi na kojoj prebiva. Protiv 61-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zaraznih bolesti“.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • dahhmal 27.04.2020.

    Tako je odmah u zatvor mozda organizirati neke patrole sa pendrecima da odmah speglaju gradane koji ne nose masku ili slucajno zakasljaju mozda kihnu.Da imaju prava i kazne pisati i direktono slati ljude u zatvor mozda napraviti neke hangare da se ne mijesaju sa drugim zatvorenicima jer ima da se gradani ponasaju kak gazde kazu.

  • Cvrčko 27.04.2020.

    Zna li netko inicijale gdje sa Kozari Bronxa, tek toliko da propitamo poznanike druze li se

  • 27.04.2020.

    Da ok ako netko namjerno siri bolest treba ga sankcionirati, ali isto tako me interesira orkuda Rasicu nacelniku PUZ a maska PPF2 a medicinski djelatnici ih nemaju, danas na konferenciji se pojavio s tom maskom kao bitno da on prezivi a drugi su nebitni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare