To je to što me zanima!

Pretresaju kuću zadarskog vijećnika: Navodno je županu Longinu prijetio na Facebooku

U dvorište kuće istog vijećnika prije šest godina netko je ostavio eksplozivne naprave, a počinitelj nikad nije otkriven. Naprave srećom tada nisu eksplodirale
Vidi originalni članak

Policija pretresa kuću oporbenog županijskog vijećnika Marka Pupića Bakrača u Zadru, zbog navodnih prijetnji županu Božidaru Longinu. To su nam potvrdili i u policiji.

- U suradnji s državnim odvjetništvom provodimo kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo protiv osobne slobode - rekla je Ivana Grbin, policijska glasnogovornica, te dodala da je nakon završetka o svemu izvijestiti javnost.

Iz Akcije mladih, stranke Pupić Bakrača, poslali su priopćenje.

BURNA SJEDNICA Pupić Bakrač: Zadarski župan Longin želi me strpati u zatvor

- U tijeku je pretres kuć županijskoga vijećnika izabranog sa liste Akcije mladih Marka Pupića Bakrača zbog navodnih prijetnji na društvenim mrežama koje je uputio Božidaru Longinu, zadarskom županu - kaznu u priopćenju.

U dvorište Pupić Bakrača prije šest godina netko je ostavio eksplozivne naprave, a počinitelj nikad nije otkriven. Naprave nisu eksplodirale, a Pupić je držao da je riječ o ozbiljnoj prijetnji smrću povezanoj s njegovim političkim djelovanjem.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ervin pag 22.10.2020.

    o doticnom gospodinu mogu reci sve najbolje,naime on je inace ribarski inspektor i pokazao se kao jako korektan barem u mom slucaju,kad kod bi me ulovio sa prstacima uvijek bi me pustio,tu i tamo bi mu dao par kila..drz se pupe

  • Goranović 22.10.2020.

    Pošto Hrvatska LOPOVI?

  • 22.10.2020.

    Još malo i uz pomoć crkve, ovi nasljednici monarha Franje, uvode inkviziciju i prijeke sudove

Komentiraj...
Vidi sve komentare