To je to što me zanima!

Pretukao kolegu jer mu se rugao zbog malog penisa

Miami: Zaštitari iz zračne luke su tijekom vježbi prošli kroz skenere koji prikazuju čitavo tijelo te su zadirkivali Rolanda Negrina zbog škakljivih snimki
Vidi originalni članak

Rolando Negrin (44), zaštitar na zračnoj luci u Miamiju, pretukao je u utorak kolegu Huga Osornoa pendrekom jer ga je Osorno ismijavao zbog malog penisa. Zaštitari su tijekom vježbi prošli kroz skenere koji prikazuju čitavo tijelo te su snimke otkrile Rolandov 'ponos'. Mjesecima su kolege zadirkivali Rolanda, koji je čekao Osornoa na parkiralištu zračne luke gdje ga je pretukao. Natjerao ga je da klekne na koljena te mu se ispriča prije nego ga je izmlatio po leđima i rukama.
- Nisam više mogao podnijeti zadirkivanje i izgubio sam živce - rekao je policiji Rolando. Prijavili su ga zbog napada. Na zračnim lukama su skenere koji prikazuju čitavo tijelo ljudi, uključujući i intimne dijelove, počeli koristiti 2008. godine. Snimke zaposlenici mogu gledati iz druge prostorije. U SAD-u su se vlasti zabrinule zbog korištenja skenera, jer strahuju da tako narušavaju privatnost putnika.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • martinmg42 07.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Huck 07.05.2010.

    ma dobio je po hrbatu onaj, tko se osudio zadirkivati njegovog radišu :))

  • ales 07.05.2010.

    pervan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare