To je to što me zanima!

Prevareni učenici iz Ludbrega otputovali su na ekskurziju

Bez putovanja su umalo ostali jer je novac koji su roditelji uplaćivali putničkoj agenciji Express tours iz Čakovca vlasnik pronevjerio i netragom nestao
Vidi originalni članak

Stotinjak učenika četvrtih razreda Osnovne škole Ludbreg otputovalo je danas ujutro na trodnevni odmor u Biograd te posjet nacionalnim parkovima. 

Bez putovanja su umalo ostali jer je novac koji su roditelji uplaćivali putničkoj agenciji Express tours iz Čakovca vlasnik pronevjerio i netragom nestao. Na sreću, pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava. Skupljeno je dovoljnih 70.000 kuna. Pomogao je i Grad Ludbreg. 

Inače, vlasnik iste putničke agencije prevario je nekoliko škola o čemu smo pisali u lipnju

Idi na 24sata

Komentari 5

  • A S T E R 30.08.2015.

    Ravnatelji škola dobijaju pinku. Kao i u svim ostalim školama. Obavezno se izaberu najskuplja putovanja. Ono što u normalnim uvjetima košta 3000 kn, maturante košta preko pet i to kao grupni posjet što bi trebalo biti još jeftinije.

  • rođo101 29.08.2015.

    ne razumijem isti vlasnik agencije je već prevario nekoliko škola i to nije dovoljan razlog da škole prekinu s njim poslovat.pa tu nije kriv taj vlasnik nego direktori škola koji s njim skllapaju poslove,ali očito tu ide lapo lapo.

  • ozanavg 29.08.2015.

    Hoćemo li za koji mjesec ponovo čitati sličnu priču ili će ga napokon prihapsiti i zabraniti mu rad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare