To je to što me zanima!

Prevarila je ženu u Zagrebu: Iz stana joj ukrala 400.000 kuna!

Žena je pokucala na vrata stana u Ulici Božidara Rašice na zagrebačkoj Trešnjevci i stanarki (85) kazala da je zaposlenica banke te da mora provjeriti njezin novac, jer se sumnja da je krivotvoren
Vidi originalni članak

Nepoznata žena pokucala je na vrata 85-godišnjakinji i ukrala joj nekoliko stotina tisuća kuna nakon što joj se lažno predstavila kao zaposlenica banke, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

Prevarantica je ženu prevarila u srijedu, u Ulici Božidara Rašice na zagrebačkoj Trešnjevci, a prema neslužbenim podacima ukrala joj je gotovo 400 tisuća kuna.

Policija ponovno upozorava građane da nipošto ne puštaju nepoznate osobe koje pokušavaju ući u njihove domove i doći u posjed njihovog novca ili drugih vrijednih stvari, jer je riječ o prevarantima koji iskorištavaju nemoć starijih, lažno im se predstavljajući da su djelatnici banke, maserke ili policajci.

Policija navodi da ih građani odmah trebaju obavijestiti na broj 192 u slučaju da dobiju telefonske pozive od nepoznatih osoba koje od njih traže da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima, ili im kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • uhljeb 09.02.2018.

    gospođa imala 9oo kuna mirovinu,

  • mrvoni 09.02.2018.

    Daj se dogovorite 300.000 ili 400.000

  • MasterBlaster_3 09.02.2018.

    Nema absolutno nikakve razlike izmedu bankara,policajca i lopova.Sve je to ista vrsta vjerujte mi.Ne otvarajte vrata NIKOM.Cak i onima kojima vjerujete i poznajete ih.Drzite sve ljude na sigurnoj distanci.Vjerujte mi oni vas nisu sposobni voljeti kao cijelo bice nego samo u djelicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare