To je to što me zanima!

"Prevoditelj" iz JAR-a: Čuo sam glasove i halucinirao sam

Nisam ništa mogao napraviti. Našao sam se u jako opasnoj situaciji. Pokušavao sam se kontrolirati i ne pokazati svijetu što se događa, rekao je Thamsanqa Jantjie
Vidi originalni članak

Thamsanqa Jantjie (34) medijima je ispričao kako je tijekom komemoracije za Nelsona Mandelu u JAR-u u srijedu doživio napadaj te je u glavi čuo glasove i halucinirao je. Ističe kako je zbog toga krivo gestikulirao.

- Nisam ništa mogao napraviti. Sam sam se našao u jako opasnoj situaciji. Pokušavao sam se kontrolirati i ne pokazati svijetu što se događa. Jako mi je žao - ispričao je muškarac. Dodaje kako ne zna što je uzrokovalo napadaj. Muškarac kaže kako inače boluje od šizofrenije, a tog je dana uzeo sve lijekove, piše NBC.

Potvrdili da je "lažnjak"

Južnoafrička udruga gluhonijemih potvrdila je kako je prevoditelj znakovnog jezika na komemoraciji Nelsonu Mandeli bio 'lažnjak'. Na stadionu u Johannesburgu samo je mlatarao rukama i izmišljao vlastiti znakovni jezik.

Nepoznati muškarac, kojeg su ljudi diljem svijeta gledali na televiziji uz svjetske vođe poput Baracka Obame, mahao je rukama u svim smjerovima, ali sve to nije imalo nikakvo značenje.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • macko20 16.12.2013.

    Nego,kako da ja dodjem do njegovog dilera,vidim da je dobar

  • LebronPetrovic 12.12.2013.

    Ovo su Šalucinacije ! Lik je Legenda !

  • Gaylord 12.12.2013.

    Bio je na pola metra od najčuvanijog čovijeka na zemlji .. . Ako on sa Shizofrenijom moze se tolko pribliziti Obami koliko cu ja biti siguran u Brazilu od napada homosapiensa ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare