Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
80 komentara

"Prevoditelj" iz JAR-a: Čuo sam glasove i halucinirao sam

Nisam ništa mogao napraviti. Našao sam se u jako opasnoj situaciji. Pokušavao sam se kontrolirati i ne pokazati svijetu što se događa, rekao je Thamsanqa Jantjie

Reuters
Foto: Reuters
80 komentara

Thamsanqa Jantjie (34) medijima je ispričao kako je tijekom komemoracije za Nelsona Mandelu u JAR-u u srijedu doživio napadaj te je u glavi čuo glasove i halucinirao je. Ističe kako je zbog toga krivo gestikulirao.

- Nisam ništa mogao napraviti. Sam sam se našao u jako opasnoj situaciji. Pokušavao sam se kontrolirati i ne pokazati svijetu što se događa. Jako mi je žao - ispričao je muškarac. Dodaje kako ne zna što je uzrokovalo napadaj. Muškarac kaže kako inače boluje od šizofrenije, a tog je dana uzeo sve lijekove, piše NBC.

Potvrdili da je "lažnjak"

Južnoafrička udruga gluhonijemih potvrdila je kako je prevoditelj znakovnog jezika na komemoraciji Nelsonu Mandeli bio 'lažnjak'. Na stadionu u Johannesburgu samo je mlatarao rukama i izmišljao vlastiti znakovni jezik.

Nepoznati muškarac, kojeg su ljudi diljem svijeta gledali na televiziji uz svjetske vođe poput Baracka Obame, mahao je rukama u svim smjerovima, ali sve to nije imalo nikakvo značenje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message