To je to što me zanima!

Prevrnula se ralica kod Rijeke: U teškoj nesreći jedan poginuli

Vozilo cestarske službe prevrnulo se iz još neutvrđenih razloga i završilo na ogradi koja dijeli dva cestovna traka. Zbog niskih temperatura, ralica je cestu posipala solju
Vidi originalni članak

Vozač ralice je poginuo, a njegov suvozač je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći noćas oko 3 sata na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Čavle, u neposrednoj blizini Inine benzinske crpke.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač ralice S.R. ('62. godište) marke Mercedes zagrebačkih registracija kretao se iz smjera Kikovice prema Čavlima.  Vozač se nije kretao sredinom trake te je u desnom zavoju skrenuo udesno s kolnika i završio na zemljanoj površini. Potom se ponovno vratio na cestu i prešao u lijevi trak gdje je prednjim dijelom vozila udario u metalnu ogradu. Vozač je preminuo na mjestu.

Njegov suvozač H.P ('79. godište) teško je ozlijeđen i prebačen u KBC Sušak gdje leži na Odjelu traumatologije. Izvan životne opasnosti je.

Obzirom na izuzetno niske temperature, cestarsko vozilo radilo je na posipavanju kolnika solju. 

HAK: Oprez, moguća je poledica

Zbog niskih temperatura tijekom jutra u unutrašnjosti je moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na cestama u unutrašnjosti, te na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te ne kreću na put bez zimske opreme.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Deleted user 26.12.2017.

    Bog je tako htio

  • Mitoikorupcija_1 26.12.2017.

    Sta je tadio covjek u timgodinama u kamionu tj ralici

  • Mitoikorupcija_1 26.12.2017.

    Ovaj preko 70god.suvozac stoljece star pa sta su radili u ralici???

Komentiraj...
Vidi sve komentare