To je to što me zanima!

Prevrnuli se čamcem u Korani i nestali - traže ih već peti dan

Čamac se na slapu prevrnuo, jedan muškarac je uspio doplivati do obale, dok su druga dvojica nestala u mutnoj i visokoj rijeci. Vodostaj rijeke do srijede se značajno spustio i razbistrio
Vidi originalni članak

Spasioci HGSS-a Stanice Karlovac u suradnji s pripadnicima policije i peti dan nastavljaju s potragom za dvojicom Karlovčana koji su u subotu nestali u rijeci Korani uslijed prevrtanja čamca. 

Podsjetimo, trojica muškaraca su tijekom vrlo visokog vodostaja u subotu čamcem plovili uzvodno u namjeri da prijeđu slap na Turnju, kod ušća Mrežnice i Korane. 

Čamac se na slapu prevrnuo, jedan muškarac je uspio doplivati do obale, dok su druga dvojica nestala u mutnoj i visokoj rijeci. Vodostaj rijeke do srijede se značajno spustio i razbistrio. 

Na terenu je sedmero spasioca, pripadnici policije, a u potrazi će danas sudjelovati i ronioc. Potraga će biti koncentrirana na područje između dva slapa, pretraživat će se obale rijeke od mjesta nesreće na Turnju do slapa u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.10.2020.

    ovi na banovini se izgubili i nestali u branju vrganja, ovi sad na slapiću... A, smijemo se Česima..

  • Prki600 21.10.2020.

    Nikada mi nije bilo jasno zašto nije obaveza nošenja prsluka za spašavanje na svakom plovilu, svugdje, pa ih sada ne bi tražili 5 dana i trošili resurse, nego bi ljudi bili kod kuće malo promrzli ali živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare