To je to što me zanima!

Prevrnuo se kran kraj Svete Nedelje, a kod Svete Helene prikolica puna svinja...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz još nepoznatog razloga dio dizalice pao je u srijedu ujutro s prikolice kamiona na ulasku na zagrebačku obilaznicu na čvoru Sveta Nedelja. Prometom upravljali su radnici i čekali pomoć
Vidi originalni članak

Na ulasku na obilaznicu prema Zagrebu radnicima je pao dio krana s kamiona. Nije bilo policije pa su oni pomagali u prometu, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 9.30 sati snimio nezgodu u Svetoj Nedelji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač i radnici čekali su pomoć kako bi je maknuli, a prema snimci konstrukcija je oštetila ogradu. Naknadno je došla policija kako bi olakšala vozačima. Zbog nezgode je nastala veća gužva, s obzirom na to da se radi o inače prometnom čvoru koji vodi prema glavnom gradu.

S druge strane Zagreba, na autocesti A4 kraj čvora Sveta Helena u drugoj nesreći pale su svinje iz prikolice.

- Dojavu o nezgodi dobili smo oko 7.50 sati. Nastala je materijalna šteta te nema ozlijeđenih - kažu nam iz PU zagrebačke.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cipelcug 21.03.2024.

    Da sam znao odmah bi udomio slatke pajce.

  • ćiribu_ćiriba 20.03.2024.

    bu finih odojkića njami njami

  • mihaela65 20.03.2024.

    Ma hajde, pa kud ide ovaj svijet... Nikad dosadnije nije bilo, uvijek se nesto dogada, a kad covjek pogleda vijesti samo se zapita sto dalje. Ljudima sve moze past na pamet, imamo kranove koji se prevrcu, prikolice pune svinja naokolo... Vrijeme je za malo vise informiranja i manje ludih dogadaja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare