To je to što me zanima!

Prgomet i kandidati MOST-a se družili s građanima na tržnici

Glas za MOST je glas za promjene. Mi smo jedina alternativa postojećim, velikim strankama - i HDZ-u i SDP-u. Očekujemo odličan izborni rezultat, kaže Prgomet
Vidi originalni članak

Kandidati MOST-a u 1. izbornoj jedinici predvođeni dr. Dragom Prgometom družili su se u subotu u Zaprešiću i Zagrebu s građanima, ističući kako je MOST nezavisnih lista jedina prava pokretačka snaga koja je Hrvatskoj spremna donijeti promjene. Promjene koje država treba, a narod očekuje, poručili su kandidati MOST-a.

- Glas za MOST je glas za promjene. Mi smo jedina alternativa postojećim, velikim strankama - i HDZ-u i SDP-u. Očekujemo odličan izborni rezultat, na koncu u ove smo izbore i ušli kako bi pobijedili. Naše namjere su jasne, gospodarski program pohvalili su mnogi neovisni ekonomski stručnjaci, proglašavajući ga jednim od najboljih u ovoj izbornoj kampanji, građani će nas podržati svojim glasovima i pokazat ćemo koliko možemo napraviti za narod koji očekuje promjene – kazao je Drago Prgomet na Cvjetnom trgu u Zagrebu, ističući kako se može očekivati dvoznamenkasti broj mandata MOST-a u novom sazivu Sabora.

Druženje s građanima upriličeno je na zaprešićkoj Šetnici i tržnici, na trešnjevačkoj tržnici te na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ZgeNbo123 01.11.2015.

    Glas za MOST. samo debil bi glasao za sdp ili hdz koji su prokockali svoje šanse. Koliko slabo pratim politiku ali dovoljno da sam skužio da komunjara i srba u sdp samo štete, a od tzv domoljuba u hdz mi je muka i proljev imam. da je hdz dobro i pošteno radio nebi ni sišli sa vlasti. božo petrov je kao gradonačelnik i dokazao da želi, može , zna i uspijeva naći rješenje za naslijeđena sranja. tako isto i načelnica velike kopanice. a drago prkomet palac gore, pametan,školovan i još se javno odrekao hdz i njihovih gluposti... milanović i karamarko obićne nule

  • krki4 01.11.2015.

    Jedino s HDZ-om imate šanse.

  • hyndai 01.11.2015.

    Prgometu dušo prodana izdajnička.HDZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare