To je to što me zanima!

Prgomet podnosi ostavku i potpuno se posvećuje karijeri?

Drago Prgomet navodno razmišlja o ostavci na mjesto predsjednika Gradske skupštine grada Zagreba, a razlog je taj što je prošao proceduru za izbor u American College of Surgeons...
Vidi originalni članak

Drago Prgomet, HDZ-ov predsjednik zagrebačke Skupštine, razmišlja o ostavci na poziciji šefa zagrebačke Gradske skupštine i povlačenju iz aktivne politike, iz izvora bliskih Prgometu doznaje Večernji.hr

Prgomet bi ostavku mogao podnijeti nakon Nove godine i to iz razloga jer je prošao proceduru za izbor u American College of Surgeons, najprestižniju kiruršku akademiju u svijetu. To bi mu pak omogućilo nove projekte u suradnji zagrebačke klinike i Američke kirurške akademije. 

PRGOMET VS. MIKULIĆ Komuniciraju pismima: Počinje okršaj za zagrebački HDZ...

U tu se akademiju, doznaje Večernji, ulazi na preporuku članova American College of Surgeons, a potreban je i prolazak na testovima i razgovorima te akademije.

Drago Prgomet je prošao sve potrebne intervjue i testiranja i on se navodno planira u potpunosti posvetiti struci u kojoj inače trenutno radi kao šef Klinike za ORL na KBC-u Rebro, a u Skupštini bi dao ostavku na mjesto predsjednika te bi ostao samo kao zastupnik. SA druge strane, to znači i da ne bi ulazio u utrku za šefa zagrebačkog HDZ-a što je nedavno neizravno najavio. 

BILO JE ŽUSTRO Plenković i Šprajc svađali su se u emisiji: Ajde, smanjite vi dug!

Zanimljivo, gostujući kod Zorana Šprajca u četvrtak navečer, Andrej Plenković mu je na pitanje o navodnim planovima Drage Prgometa rekao da ne zna ništa o tome te, da je to istina, 'da vjeruje da bi mu Prgomet to već rekao'. 

 


 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 15.11.2019.

    Steta, bas je bio perspektivan politicar

  • lomalifa 15.11.2019.

    da sam ja kandidat najveće stranke u zemlji i da uz svu podršku dobijem 5 % glasova pobjegao bi od srama i sakrio se u najveću rupu. ovo je dokaz kako ljudi iz pasivnih krajeva nemaju niti srama za shvatiti kada negdje nisu omiljeni. mislim rečenica neće se kandidirati za predsjednika Zg hdz-a??? pa kome normalnom bi to uopće palo na pamet nakon sramote na izborima????

  • anadalton 15.11.2019.

    ovaj čovjek je već prije zabijao nož u leđa i napuštao brod...mislite li da bi mu ovo bilo prvi put?

Komentiraj...
Vidi sve komentare