To je to što me zanima!

Priča o partizanima i ustašama je i priča o Hrvatskoj 2018.

povjesničar Ivo Goldstein Tvrdi da se radi o sukobu dvije Hrvatske - otvorene i zatvorene, jedne koja mrzi i druge koja želi komunikaciju
Vidi originalni članak

Priča o ustašizaciji, blajburgologiji i povijesnom revizionizmu nametnuta je da bi se “iza ugla” promovirala nazadna, zatvorena, konzervativna, antiimigrantska ideologija i njezina provedbena politika, rekao je povjesničar Ivo Goldstein u emisiji HRT-a Nu2. Tvrdi da se radi o sukobu dvije Hrvatske - otvorene i zatvorene, jedne koja mrzi i druge koja želi komunikaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Arbitraža 18.06.2018.

    Dobro je da ima tko reći "popu pop" i "bobu bob". Što je recenzent doktorske disertacije druge osobe, Slavka Goldsteina, koji nije predmet ovog članka, napisao u svojoj recenziji - potpuno je irelevantno, čak i da je istinito. Neki imaju pojačanu produkciju pjene iz najgornjeg dijela probavnog sustava. Posegnuti za medikamentima.

  • patagonija 18.06.2018.

    Treba se pitati kome je to u interesu i DJELOVATI. Točka

  • 18.06.2018.

    Čovjek bez ljudskih vrlina, spreman na sve da bi ostvario svoje nepoštene ciljeve. Čemu se onda čudit?! 'Znanstvenik' koji o znanosti pojma nema, koji bi zabranio elementarne znanstvene postupke, a u koje spada upravo revidiranje dosadašnjih teorija i stavova, samo na znanstveni način. Zabranio bi znanosti da djeluje, jer zna da se njegove laži lako mogu znanstveno oborit, a šta će onda on, jadan. Priznat da je bio u krivu cijelo vrijeme. Ne. Nije on takva moralna veličina. Upravo suprotno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare