To je to što me zanima!

'Prijatelji, neka su vam lake nebeske ceste': Motoristi se opraštaju od preminulog para

U tragičnoj nesreći u Končanici u subotu navečer poginuli su supružnici. Oni su motociklom naletjeli na srnu, a potom i na automobil. Od njih se brojni prijatelji opraštaju na stranicama moto kluba
Vidi originalni članak

Dragi prijatelji počivajte u miru Božjem. Uvijek ćete ostati u našim srcima...Lake vam nebeske ceste... Napisali su to sinoć članovo moto kluba Kumovi iz Virovitice koji su se na Facebooku oprostili od supružnika koji su tragično preminuli u subotu u Končanici.

-  Prijatelji naši Vitomir i Katarina Bubnjić, neka su vam lake nebeske ceste. Iskrena sućut obitelji i moto klubu. Svi prijatelji, moto klubovi i simpatizeri mogu doći u nedjelju poslije 17 sati u prostorije moto kluba Kumovi na Šištat - piše u objavi Moto kluba Kumovi iz Virovitice.

Od njih su se oprostili i članovi brojnih moto klubova iz Hrvatske.

- Nije pravedno da odu ljudi koji su bili toliko pozitivni, široki im putevi nebeski - stoji u jednoj objavi  među brojnim izrazima sućuti obitelji i prijateljima ovog para.

Dok su se muškarac (49) i njegova supruga (42) vozili iz smjera Donjeg Daruvara prema Velikim Zdencima, na cestu je iskočila srna na koju su naletjeli, nakon čega je vozač prešao u suprotnu traku te su udarili motociklom u prednji dio automobila daruvarskih registracija, kojim je upravljao 72-godišnji muškarac. 

DETALJI UŽASA KOD DARUVARA Motorist (49) i supruga (42) na mjestu ostali mrtvi nakon što su naletjeli na srnu i udarili u auto

Automobil je nakon nesreće izletio u jarak i zabio se u stup električne mreže.

Vozač motocikla pao je na na poklopac motora automobila, dok je putnica s motora pala preko automobila na kolnik.  Oni su na mjestu ostali mrtvi.

Srna na koju su naletjeli odbačena je u jarak te je i ona uginula.

72-godišnji vozač automobila je alkotestiran te je imao 0,24 promila, a zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • ljubica kranjcev 23.09.2021.

    Pocivali u  miru  Bozijem  Amen

  • kritičar1 20.09.2021.

    ovo je prestrašno i tužno!

  • kremsmunster1947 20.09.2021.

    Vrlo zalosno jos dvoje motorista nastradalo, neka im je pokoj vijecni, i pocivali u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare