To je to što me zanima!

Prijave za devetu Styria:SCOOL Akademiju su otvorene

Prva medijska akademija za studente ponovno otvara svoja vrata i to pozivom na prijave za devetu generaciju polaznika.
Vidi originalni članak

U medijima ne rade samo novinari, već cijela mašinerija kreativaca, entuzijasta i stručnjaka u područjima kao što su marketing, prodaja i native oglašavanje, digitalni razvoj, business development, korisnička podrška...

Kroz Styria:SCOOL Akademiju polaznici uče od najboljih predavača u medijskom svijetu, ali i od ostalih polaznika koji sa sobom donose znanja i iskustva iz različitih područja!

Interaktivna predavanja i kreativne radionice, rad na projektnom zadatku i praksa unutar Styrijinih tvrtki studentima omogućuje da iz prve ruke dožive poslovni svijet u praksi, ali im pruža priliku da se istaknu u područjima koja ih posebno zanimaju!

Akademija počinje 16.10. i traje sve do sredine prosinca. Predavanja i radionice održavaju vikendima, dok se job shadowing – dio programa koji se odnosi na praktičan rad s mentorima, odvija radnim danima prema dogovoru.

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike koji se istaknu svojom motivacijom, kreativnošću i sposobnostima kroz selekcijski postupak. Prijave za novu generaciju otvorene su do 27.9.. Sve detalji o procesu prijave nalaze se na linku.

STYRIA:SCOOL 'Radi se puno i uči se puno, ali na takav način da ti je cijelo vrijeme zabavno i zanimljivo'

Sve o SCOOL Akademiji, iskustvima bivših polaznika i prošlogodišnjih dobitnica stipendija, predavačima i ostale informacije moguće je pronaći na novoj službenoj stranici Styria:SCOOL Akademije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.09.2020.

    Uglavnom nauce mladi ljudi kako lagati i manipulirati putem.raznoraznih medija, a trenutno ima i odlicnih realnih prakticnih primjera. Samo ucite djecu lagat i manipulirat , tako idemo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare