To je to što me zanima!

Prijavila ga supruga: Grdović uhićen zbog obiteljskog nasilja

Grdović je na krim obradi. Nasilje je  prijavila Grdovićeva supruga Brankica koja je, kako neslužbeno saznajemo, lakše ozlijeđena. Grdović je i ranije nasrtao na suprugu
Vidi originalni članak

Zadarski legendarni grdelin Mladen Grdović (58) uhićen je u utorak u poslijepodnevnim satima u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima. Priveli su ga na obradu u zadarsku policiju gdje je još na krim obradi zbog obiteljskog nasilja.
- Dobili smo dojavu o obiteljskom nasilju nakon čega smo intervenirali, a kriminalistička obrada je u tijeku - potvrdio nam je glasnogovornik zadarske policijske uprave Elis Žodan.

Nasilje je  prijavila Grdovićeva supruga Brankica koja je, kako neslužbeno saznajemo, lakše ozlijeđena. Grdović je i ranije nasrtao na suprugu.
- Ma bio je to nesporazum. Ja sam tog dana pio pa je Brankica pozvala policajca da me zajedno dočekaju kad dođem doma. Ja sam tada pomislio da joj je policajac ljubavnik pa me uhvatila ljubomora, ali kasnije sam shvatio da to nije bila istina - kazao nam je Grdović nakon tog incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 338

  • BorisSimic 28.07.2016.

    Više je nasilja ovo ljeto bilo u kući Grdovića nego na tri dana Ultra festivala na Poljudu!

  • johnny cinober 27.07.2016.

    E moj Mladene, zar iz Ferarrija u Škodu.

  • johnny cinober 27.07.2016.

    E moj Mladene, zar iz Ferarrija u Škodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare