To je to što me zanima!

Prije dva mjeseca mu poginula žena, sada i kći: 'Slomljen sam'

Aldina Mašić (19) poginula je u petak u tragičnoj nesreći u Novom Čiču kod Velike Gorice. Tijekom rušenja stabla u dvorištu ono je palo na djevojku i na mjestu je usmrtilo
Vidi originalni članak

Majka mi je preminula prije dva mjeseca, a sad i sestra. Ni prvu bol nismo preboljeli, a sad je došla nova, rekao je tužno brat Aldine Mašić (19), koja je poginula u petak u Novom Čiču kraj Velike Gorice kad je na nju palo stablo. Tragedija je okupila cijelu obitelj u selu Orle, gdje su u subotu palili svijeće.

RUŠILI STABLO? Tragedija u Novom Čiču: Stablo palo na djevojku i usmrtilo je

Nesvakidašnja nesreća u šumi najviše je pogodila Aldinina oca Šemsu, kojem je u subotu ujutro pozlilo. Probudio je sina u 4 sata te su ga hitno vozili u bolnicu. I dalje se oporavlja od teškog šoka i ne može se pomiriti s njim da njegove Aldine nema.

- Ona je tek počela živjeti. Imala je samo 19 godina i sad joj je netko uzeo život. Pa tek je školu završila. Ma to nije za vjerovati - rekao je kroz suze Šemso.

Sve što su mu rekli je da je Aldina otišla rušiti drvo s dečkom Josipom M. i još jednim muškarcem. Policija mu nije dala blizu, da je vidi zadnji put.

- Pa ne može drvo pasti na tebe ili na mene osim ako ga nisi vidio. Odvesti curu na takvo rizično mjesto, pa to nije normalno. Onaj tko pili treba odmah upozoriti ljude - kazao je neutješni otac u nevjerici dok si je pokušavao objasniti što je zapravo bilo.

Sve što su im istražitelji rekli je da Aldinino tijelo ide na obdukciju na zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Početkom idućeg tjedna znat će točno što je bio uzrok smrti te hoće li i koga kriviti za opasnu radnju. Istraga i dalje traje.

Aldinina dečka Josipa zatekli smo u dvorištu obiteljske kuće, 400 metara od mjesta na kojem je poginula djevojka. Govorio je kratko. Oči su mu bile crvene od plača i jecanja, a dok je pričao, brisao je suze.

- Ja sam bio došao točno tamo kad je stradala. Prijatelj je počeo rušiti drvo. Krenuo sam prema prikolici i čuo sam motorku. Kad je drvo palo, ja sam se okrenuo i vidim nju pod drvetom. Dotrčao sam i odgurnuo sam ga i vidio da joj je razbijena glava - rekao je Josip.

Ona je u tom trenutku navodno stajala blizu kanala te ju je pogodio vrh stabla s granama. Iako je Hitna pomoć brzo došla, nisu je mogli reanimirati.

- Po drva sam išao i dan prije. Rekao sam joj da ostane doma, no rekla je da ide sa mnom i da će skupljati grančice koje su lakše. Jako se veselila. Ne znam kako se našla na tome mjestu - jecao je Josip.

Dodao je da ju je držao kao kap vode na dlanu. Prije tri dana kupio joj je ždrijebe i ovce.

- Meni je teže nego obitelji. Sa mnom je živjela zadnjih godinu dana - rekao je Josip i dodao da je jako patila nakon što joj je majka Senada u travnju poginula u prometnoj nesreći u Velikoj Gorici. Njen muž Šemso vozio je Fiat Uno, koji je u sudaru završio na krovu. On i dva putnika teško su ozlijeđeni.

- Zadnjih 15 dana bila je tužna i pričala je da ide svojoj mami. Molio sam je da tako ne priča - ispričao je Josip u boli.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 7vuk777 12.07.2018.

    kad će ovaj portal objaviti nove detalje o smrti mlade djevojke,zasto ne pitate policiju o ispitavanju svih sumnjivih na poligrafu,daj te nalaze obdukcije,budite jednom istraživački novinari,provjerite josipov krim dosje,a ne nakon par dana sve ode u zaborav-pitanje direktno za redakciju 24 sata i admina

  • 7vuk777 09.07.2018.

    gospodine user ovo je zadnji moj komentar na ovu temu,da je autor ovog članka bio profesionalac kao što nije nikad ga nebi objavio,mogao je kontaktirati policiju u vg ili zg i tražiti dosije o po tebi tako dobrog josipa i iznenadio bi se zasto imenovani gospodin nije osuđivan,pokušaj ubojstva,krađa,razbojstvo,nasilje u obitelji,dilanje i proizvodnja droge,narušavanje javnog reda i mira,sverc oružjem,može se provjeriti koliko je odležao u zatvoru a u remetincu je ćak imao fizičke obračune i uništavanje zatvorske imovine,ovo mu je bila 5 žena,prve 4 su imale sreću i navrijeme otišle,a ova jadnica je poginula po meni sumnjivim okolnostima i zato me je ovaj članak više iznenadio što se objavljuje bez provjere informacija,jer najlakše je optužiti obitelj poginule,a vasa prića da je sat vremena prije smrti htjela otići pokojnoj majci izgleda da se ostvarila,vjerujem da će policija i forenzičari odraditi svoj posao kako treba i da će istina izići na vidjelo

  • LjubicaGmižić Parapatić 08.07.2018.

    Iskrena sućut obitelji i prijateljima . Nemojte suditi Josipu jer neznate sta vas ceka sutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare