To je to što me zanima!

Prije no što su ga ubili, slomili su mu ruke, iščupali jezik i oči?

Ante Prnjak je navodno prije smrti okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obje ruke, a zlostavljači su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor Albancu sa srpskim državljanstvom Liridonu Berishi (27) osumnjičenom za teško ubojstvo Ante Prnjaka (35) čije je tijelo pronađeno na splitskom TTTS-u. 

RASTROJEN I JEDVA ODGOVARA? Ubojici odredili zatvor: Sucu je rekao da ga je Prnjak iznuđivao

Slobodna Dalmacija piše kako je Prnjak prije smrti okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obje ruke, te da su mu zlostavljači nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen s jednim hicem u glavu i pet hitaca u tijelo te odvezen i ostavljen na TTTS.

Dok je policija na mjestu događaja obavljala očevid vatrogasci su na vatrogasnom putu Račnik kod Tugara pozvani na gašenje Prnjakovog BMW-a. Paljevinom automobila Berisha je imao namjeru uništiti dokaze, no nedaleko potpuno izgorenog vozila pronađena je i odbačena automatska puška kojom je počinjen zločin. 

SPECIJALCI U ZASJEDI Izrešetao je dilera? Odao ga je poziv mami, tražio ju je novac

Inače, Berisha već sedam godina ima stalan boravak u Stobreču te da je uhićen na štandu na omiškoj tržnici gdje je došao majci i sestri, koje preko registriranog obrta ondje prodaju voće i povrće. Ondje je stigao nakon što je policija ušla u trag njegovu pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca. Pri uhićenju kod njega nisu pronašli nikakvo oružje.

Neslužbeno se doznaje kako je Berisha u rastrojenom stanju, sucu istrage je dao tek nekoliko odgovora na pitanja kazavši da ga je sada ubijeni Prnjak iznuđivao i napadao zbog čega ga je ubio. 

Slobodna piše i kako je Berisha ima i pomagača. Obojica su navodno tog jutra viđena po nekim kockarnicama kako troše novac koji su navodno uzeli od žrtve te su se vozali po gradu njegovim vozilom dok ga nisu spalili. 

Idi na 24sata

Komentari 615

  • burek2 13.09.2018.

    Da su svi albanci losi ne bi se borili za lijepu nasu, a vi sta pisete protiv albanaca da nismo bili mi albanci koji smo ratovali za domovinu pili bi zajedno kavu i psovali srbe u trstu,jer bi bila velika srbija,zato vi seljaci sta ste tek sad iz pelena izasli pitajte svoje roditelje za albance ,jer nemate pojma o zivotu kamoli o sebi, i ugledajte se malo na albance ,jer to je stari ilirski narod koji ne zivio po nasoj dalmaciji prije slavena danasnjih hrvata i srba.

  • burek2 13.09.2018.

    Uvijek se nadje gori od goreg,to su kriminalci oba dvoje,i svi takvi lose zavrse na kraju ,nije u pitanju koje nacije je, recimo isilovce one glupe radikalce treba kazniti i stat im na kraj, a ovi su izuzetci kao berisha i prnjak,to su sitne ribe.

  • bikarius_1 01.09.2018.

    Siptari..

Komentiraj...
Vidi sve komentare