To je to što me zanima!

Prijete novinaru D. Hedlu; dobio policijsku zaštitu

Novinar Jutarnjeg Drago Hedl pisao je kako je Đapić Glavašu nosio čokoladice dok je ovaj štrajkao glađu. Misli da je tekst povod prijetnjama
Vidi originalni članak

Novinar Jutarnjeg lista Drago Hedl dobio je 24-satnu policijsku zaštitu zbog prijetnje smrću koju je SMS porukom primio na svoj mobitel oko 13.30 sati u četvrtak. U poruci poslanoj s broja 095 515 62 17 stoji kako se on i Fehir trebaju čuvati jer će ih masakrirati i dići u zrak. Novinar kaže kako ne zna tko bi mu mogao prijetiti, ali misli da se radi o tekstu koji je objavljen u Jutarnjem o čokoladnim prutićima, povodom kojiih je Branimir Glavaš sazvao konferenciju za novinare. Hedl je napisao kako je Anto Đapić Glavašu nosio čokoladice dok je ovaj štrajkao glađu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 21.06.2021.

    Hvala Bogu da postoje ljudi kao što je gospodin Drago Hedl. Iskren, pošten. pravedan, Svojim je trudom i iskrenošću riješio ili barem ukazao na mnoge probleme koji se zataškavaju. Ovom bi čovjeku trebalo odati javno priznanje na nivou cijele Hrvatske za sve što je do sada napravio!  

  • 20bucks 28.11.2008.

    @isijas ajde ne seri, taj čovjek piše istinu i nije neki kvazi pokušaj pristranog novinara nego vrlo priznati i nagrađivani vrhunski novinar! A iza prijetnje sigurno stoji klaun glavaš i popratni cirkus koji ga bodri, a mene samo zanima kako mu se nitko ne usudi nabit tu guštersku čvaljetinu i polupat mu lampu!

  • isijas 28.11.2008.

    Zanima me od koga je dobio policijsku zastitu, tko ce platiti istu, To ispada da sam skoci u more pa se cudi zasto je mokar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare