To je to što me zanima!

Otela sina (8) iz škole prijeteći pištoljem, nitko ne zna gdje su

Srbija: Centar za socijalnu skrb dodijelio je dječaka (8) ocu na privremenu skrb. Nije poznato zašto. Majka je u petak došla u školu i otela dječaka poslije četvrtog sata
Vidi originalni članak

Majka osmogodišnjeg dječaka prijeteći pištoljem otela je sina iz škole Tanasko Rajić u Čačku u petak poslije četvrtog sata. Centar za socijalnu skrb dodijelio je ocu privremeno skrbništvo. 

- Majka je došla u školu i htjela je razgovarati sa sinom. Učiteljica je, znajući da otac ima skrbništvo, tražila da bude prisutna susretu. Zajedno su došli u moj ured. Majka je odjednom počela vikati, a zatim gurnula ruku u torbicu. Vikala je da ima pištolj i da će nas sve pobiti - ispričao je direktor škole Milovan Terzić za Kurir.

Zgrabila je uplašenog dječaka za ruku, preskočila školsku ogradu i pobjegla. Odmah su prijavili majku policiji i Centru za socijalnu skrb. Čeka je prekršajna prijava zbog drskog i bezobzirnog ponašanja. Nije poznato gdje su majka i sin.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • diabolik 14.09.2011.

    Ma dajte sto da vama ne daj bože suprug uzme sina zahvaljujući parama uzme djete ,pa misli da bi ga ja ubila.A mžete misliti št ona sad jadnica proživljava.

  • zara971 13.09.2011.

    Tomas9d:Svakako da joj ne daje pravo ali ko zna u kakvom je psihickom stanju ta nesretna zena. Ovo mi lici na potez ocajnika. Ja sam za to i otac da ima pravo na djete ali prepucavanje izmedju oca i majke obicno ide na stetu djece.

  • zelot 13.09.2011.

    Da je to otac napravio komentatori bi ga već odavno linčovali, ali kako je majka u pitanju onda samo izljevi podrške...

Komentiraj...
Vidi sve komentare