To je to što me zanima!

Prijeti mu amputacija: Mladiću (23) bomba eksplodirala u ruci

Mladić (23) iz Velike teško je ozlijeđen u eksploziji najvjerojatnije ručne bombe. Kako neslužbeno doznajemo, mladić je eksplozivnu napravu pronašao u susjedovu dvorištu...
Vidi originalni članak

Mladić (23) iz Velike u nedjelju je teško ozlijeđen u eksploziji najvjerojatnije ručne bombe. Kako neslužbeno doznajemo, mladić je eksplozivnu napravu pronašao u susjedovu dvorištu i najvjerojatnije je slučajno aktivirao. Mještani su odmah pozvali Hitnu koja ga je prebacila u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

Ima teške ozljede šake i površinske ozljede prsnog koša i trbuha. Navodno mu prijeti i amputacija prstiju. Iz policije i dalje pozivaju građane da pronađeno oružje ne diraju niti dovoze sami nego da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će ga policijski službenici preuzeti bez sankcija.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • SmrtCrvenima 02.08.2016.

    Steta sto nije umro

  • vehabojeb1 31.07.2016.

    Da je tebi bomba u ruci eksplodirala prsti biti bili najmanji problem

  • barica56 31.07.2016.

    to nije bila bomba možda bengalka ili upaljač ručne bombe i nestručno rukovanje i ovo nije prvi slučaj zato pamet u glavu a momak nek zapali debelu svijeću kad se oporavi jer da je bila bomba sad bi njemu palili svijeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare